Jenkei Dániel, 2017.12.29. | Kézilabda

Az év utolsó előtti napján ismét bajnoki mérkőzést játszik női kézilabdacsapatunk.

November 19.

Ekkor játszott utoljára bajnoki mérkőzést Kovács Péter csapata, a Fehérvár 34-17-es csapást mért ránk az Elektromos-csarnokban, így volt mit rendezni a fejekben és a kezekben egyaránt. A csapat némi pihenőt követően egy hetet Mátraházán készült, ahol napi három edzéssel alapozták meg újra a jó formát. Ezután a Fáy utca, az Oxygén Wellness, illetve az Elektromos-csarnok vált bázissá, még december 24-én is tréningeztek a lányok, a karácsony megünneplésére csupán két napjuk maradt.

A feszített program nem véletlen, hiszen december 30-án 18 órától már a Budaörs gárdáját fogadjuk bajnoki mérkőzésen. Soros ellenfelünk három győzelem mellett egy döntetlent és öt vereséget tud felmutatni eddig a bajnokságban, ami a kilencedik helyhez elegendő Mihály Attila gárdájának.

- Vannak olyan játékosaik, akik topcsapatokban is megfordultak, itt elsősorban Szöllősi-Zácsik Szandrára és Hornyák Ágira gondolok, rájuk nagyon oda kell figyelni. Mivel középen magasak, ezért elsősorban a szélső játékosainkra kell alapozni, no meg a jó a védekezésre, de úgy érzem, az utóbbi hetekben ebben sokat léptünk előre. – ezt már csapatunk fiatal irányítójától, Szecsődi Laurától tudtuk meg, aki összességében hasznosnak ítélte meg a hosszú szünetet és úgy érzi, lehet keresnivalónk a Budaörs ellen.

Az biztos, hogy a szombati esti meccsen már a Dunaújvárosból kölcsönbe érkező beálló, Moutsogianni Theodóra is Kovács Péter rendelkezésére áll majd.

Várunk minden szurkolót az év utolsó előtti napján a Népfürdő utcába, a belépés Vasas-függő kártyával ezúttal is díjmentes.


Hirdetések