Dobos Sándor, 2017.12.15. | Magazin

Egy férfikosár-bajnoki pénteken, fontos pólós rangadó Debrecenben, nyerhető meccs a röpiseknél – ez a hétvégi menü.

PÉNTEK

17:30 – Férfi kosárlabda: Vasas Akadémia–Agrofeed Széchenyi Egyetem (NB I/B, Piros-csoport, 11. forduló, Sport11 csarnok)
A Faragó Péterrel még veretlen, három élcsapatot is legyőző Vasas Akadémiának a friss előzmények után már-már kötelező a győzelem a Győr ellen, függetlenül attól, hogy még előttünk áll az ellenfél a tabellán. Most már magasra tette a mércét csapatunk, bizonyosan jó kis meccsre van kilátás, a Sport11-ben rendezik a találkozót pénteken.

SZOMBAT

16:30 – Női kosárlabda: Sopron Basket–Vasas Akadémia (NB I/A, 10. forduló, Sopron)
A mezőny egyik, ha nem a legerősebb csapata ellen kell bizonyítania a Vasas lányainak, a soproniak hétközben a Galatasaray otthonában is nyerni tudtak az Euroligában – más kávéház, ahogy mondani szokták.

18:00 – Vízilabda: Debreceni VSE–VasasPlaket (OB I, 9. forduló, Debreceni Sportuszoda)
Az év meccse – akár ezt is mondhatjuk a debreceniek elleni találkozót, ha győzne a Vasas, szusszanhatna egyet a négy közé jutáshoz vezető úton. Hogy miért, itt kiderül.

VASÁRNAP

17:00 – Röplabda: TFSE–Vasas Óbuda (NB I, 10. forduló, Győri út)
Az első bajnoki kör utolsó mérkőzésén győznie kell csapatunknak, ez reális elvárás. Már csak azért is, mert a közelmúlt kudarcai után szép sikerrel jelentkezett a Vasas Liechensteinben, a Challenge-kupában, ráadásul az odavágón sima 3-0-ra nyertünk a TF ellen november 11-én.


Hirdetések