Dobos Sándor, 2017.12.04. | Vízilabda

Mindhárom korosztályos csapatunk győzni tudott a hétvégi fordulóban.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 10. forduló:

Vasas SC–Szegedi VPS 11-8 (4-1, 3-4, 1-1, 3-2)
Gólszerzők
: Hajdu A. 4, Makszim 3, Trombitás, Farkas R., Landherr, Péter, illetve Szepes 2, Vidovics 2, Holka, Rácz-Fodor, Zatykó, Bodnár

Plézer János vezetőedző:

„A KSI elleni győztes meccs után elég viharos napokat éltünk meg, hiszen talán két játékosunk volt, aki nem volt beteg legalább egy-két napot, az időjárás megtette a hatását. Számítottam tehát arra, hogy a játékunk nem lesz sziporkázó a Szeged ellen, de bíztam abban, hogy így is meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Ez sikerült is, örülünk a három pontnak, amivel elégedett vagyok. Főleg úgy, hogy előző nap még Kaposváron is játszottunk az OB I/B-ben, ahol szintén győzni tudtunk. Készülünk az újabb csodára, hiszen a BVSC-hez megyünk majd a hétvégén, és ha a KSI ellen idegenben tudtunk nyerni, megpróbáljuk ezt a Szőnyi úton is.”

Csapatunk jelenleg a 6. helyen áll a tabellán.

Országos Serdülő Bajnokság, 10. forduló:

Vasas SC–Szegedi VPS 7-6 (2-2, 3-0, 2-3, 0-1)
Gólszerzők:
John 3, Tóth T. 2, Landherr, Szabó S., illetve Antal 4, Mekkel, Almási

Godova Gábor vezetőedző:

„Nagyon örülök a győzelemnek, de egy kicsit kaotikus forgatókönyv után tudtuk megszerezni a három pontot. Bíztam abban, hogy ha kis lépésekben is, de egy kicsit stabilizálni tudjuk a játékunkat, de ez még most nem sikerült. Kapkodó volt a csapat, de pozitívum, hogy a végén mi örülhettünk, és megszereztük a győzelmet.”

Csapatunk jelenleg a 7. helyen áll a tabellán.

Országos Gyermek Bajnokság, 10. forduló:

Vasas SC–Szegedi VPS 14-13 (2-2, 3-3, 3-5, 6-3)
Gólszerzők:
Szeibert 5, Gémesi 3, Sipőcz 2, Györke 2, Bárczi, Pop, illetve Berkó 4, Mikházi 3, Kőrffy 3, Savanya 2, Tanács

Monostori Attila vezetőedző:

„Sikerült megverni a bajnokság 5. helyén álló Szegedet úgy, hogy tőlünk két meghatározó játékos, a kezdődből hiányzott sérülés miatt. Az elején kicsit magunkra húztuk a Szegedet, a helyzetkihasználásunk nem volt az igazi. Ha az lett volna, akkor nem kellett volna izgulni a végén, viszont a csapat erejét mutatja, hogy a végén meg tudtuk fordítani a javunkra az állást, hajtottak, mentek előre a gyerekek, jó volt ez látni. És még jobb, hogy a végén három pontot is kaptunk érte. Elégedett vagyok a csapattal.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a tabellán.

D.S.


Hirdetések