Jenkei Dániel, 2017.12.01. | Magazin

Viszonylag csendesebb hétvégével köszönt be a december. Foci, röplabda és hoki vár minket, Győrben pedig kardklasszisainkat lehet megnézni.


SZOMBAT

15.30 – Labdarúgás: Paksi FC-Vasas FC, NB I., 18. forduló (Paks)
Rémisztő statisztika, de bizony Pakson még sose nyertünk NB I-es mérkőzést, sőt, döntetlen is csak elvétve akadt…A DVSC elleni hazai zakó és az elmúlt időszak formája azt mondatná, nem most fog megtörni az atomvárosi átok. No de mégiscsak a magyar labdarúgó élvonalról beszélünk, amelyben bármikor bármi megtörténhet. Jó lenne nyerni, kicsit kisimultabban készülhetnénk a Fradi elleni évzáró derbire.

17.00 – Röplabda: 1. MCM Diamant-Kaposvár - Vasas Óbuda, NB I. alapszakasz (Kaposvár)
Hát itt sem egyszerű a helyzet... Jókay Zoltán lányai keresik önmagukat az elmúlt meccseken, de hétközben a Nyíregyháza ellen hiába tették. A Kaposvár egyáltalán nem könnyű ellenfél idén, a Folyondárban egyszer már legyőztük őket, ha idegenben is ismételni akarunk, akkor formajavulásra lesz szükség.

18.40 – Jégkorong: Vasas SC-HK Slavija Ljubljana, EBYSL, B-csoport (Vasas Jégcentrum)
Lesz ám hazai meccs is a hétvégén: U20-as hokisaink folytatják a menetelést az Erste Bank Young Stars League égisze alatt. Ezúttal a szlovén főváros csapatát látjuk vendégül.

+ 1: Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard világkupa (Győr, Audi Aréna)
Bónuszként ismét egy kis vívás, az év legrangosabb világkupa-eseménye férfi kardban, amelyen Szilágyi Áron és Szatmári András ismét megmutathatják magukat. A belépés egész hétvége folyamán díjtalan.
•    December 1., péntek, 14 óra: selejtezők a 64-es tábláig
•    December 2., szombat, 10 óra: 64-es tábla. 16 óra: nyolcas döntő
•    December 3., vasárnap, 9 óra: csapatverseny. 15 óra: döntő


Hirdetések