Dobos Sándor, 2017.11.11. | Curling

A Magyar Kupa kétfordulós küzdelemsorozatának második felvonása következik a hétvégén.

De mi történt az elsőn? A Vasas G-Force csapata felemás fordulót tudhat maga mögött, Szabó Gergely foglalta össze a történéseket.

„Erősen kezdtünk a Magyar Kupa első mérkőzésén, majd a nagy előny birtokában kissé kiengedtünk, ugyanakkor, ha végül szorosan is, mégis sikerült megnyerni a meccset az UTE Dragons ellen. A második fordulóban az elmúlt évek női bajnoki ezüstérmes csapatát, az End Hunterst sikerült szintén szoros csatában legyőzni. A harmadik körben az UTE férficsapatától pontatlan játék miatt vereséget szenvedtünk. A negyedik mérkőzés a jó erőkből álló siket férficsapat ellen megint jól indult, aztán a mérkőzés közepi hullámvölgyet átvészelve végül az utolsó kővel sikerült megszerezni a győzelmet.A hétvégén folytatódnak a küzdelmek, az aktuális női és ifi fiúválogatott vesztesével játszik csapatunk, amelynek célja a legjobb négy közé jutás.”

A Vasas G-Force csapata

Ott vannak a Vasas fiataljai a kupában induló korosztályosválogatott-csapatban is. Sárdi Péter edző összefoglalója:

„A Vasas juniorfiúk a juniorválogatott tagjaként magabiztosan, 2 győzelemmel szerepeltek az MK 1. fordulójában. Az öt tagból négyen egyesületünket képviselik. Először a siket férficsapatot győztük le, majd kicsit szorosabb csatában, de a mérkőzést végig irányítva a tavalyi férfibajnoki bronzérmest vertük meg. Ezzel veretlenül továbbléptünk a következő fordulóba, ami most hétvégén lesz. Komoly feladatok várnak majd ránk, hiszen kezdésként rögtön az a női bajnokcsapat lesz az ellenfelünk, akik a felnőtt női Európa-bajnokság „A” osztályára készülnek. Célunk a kupában a négy közé jutás.”

A mérkőzéseredményeket IDE KATTINTVA lehet követni. 


Hirdetések