Dobos Sándor, 2017.11.07. | Vízilabda

Csak gyermekcsapatunk maradt alul a Tüzér utcában a hétvégi utánpótlás-fordulóban.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 7. forduló:

RacioNet-Honvéd–Vasas SC 5-6 (1-1, 3-3, 1-1, 0-1)
Gólszerzők:
Ádám 2, Gregor 2, Vad L., illetve Trombitás 3, Hajdu A., Makszim, Péter L.

Plézer János vezetőedző:
„Ennyit számít, ha a három sérültünk egyike visszatér… Sokkal összeszedettebbek és stabilabbak voltunk védekezésben, mint korábban. Elöl ugyan nem igazán ment, de ez talán annak is köszönhető, hogy nagyon sok energiát felemésztett a védekezés. Az öt kapott gól önmagáért beszél, ez bárki ellen megsüvegelendő, ráadásul még ebben az ötben is volt elkerülhető gól. Persze, ne legyünk telhetetlenek, örülök, hogy végre nyertünk. Hiszem azt, hogy ha visszatér a másik két sérültünk, akkor elég jó kis csapat lehet a miénk. A fiatalok ugyanis lelkesek, megteszik a magukét, ami tőlük várható, míg az 5-6 meghatározó játékosunk jó ideje együtt játszik, erős magot alkot. Sokkal szebb eredményeink lehetnek a folytatásban, és ha nem is tudunk feltétlen a négybe jutni, erős középcsapat lehet ez a mostani, amelyik még egy új út elején jár. Bizakodó vagyok.”

Csapatunk a 7. helyen áll a tabellán 8 ponttal, vezet a KSI 21 ponttal.

Országos Serdülő Bajnokság, 7. forduló:

RacioNet-Honvéd–Vasas SC 11-12 (2-1, 2-4, 3-2, 1-1 – 3-4) – 5 méteresekkel
Gólszerzők
: Molnár 5, Stevik 4, Tapasztó 2, illetve Tóth T. 3, Landherr 2, Virág 2, Záveczki 2, Szabó S., Fótos, Csémy

Godova Gábor vezetőedző:
„Elég kaotikus mérkőzésen vagyunk túl. Rosszul kezdtünk, de aztán a sok hibánk ellenére meg tudtuk fordítani az eredményt. Már kezdett a mi akaratunk érvényesülni, de jött egy buta hiba a második negyed végén, és brutalitás miatt elveszítettük egyik játékosunkat, 5 métereshez jutott az ellenfél, mi pedig 4 perces hátrányba kerültünk. Ezt nagyon jó védekezéssel átvészeltük, de azt hiszem, elég sokat kivettük belőlünk, hogy így legyen. Nagy energiákat emésztett fel ez a szakasz, és a végére el is fáradtunk, a helyzetkihasználásunk és a gondolkodásunk is nagy jóindulattal közepes volt. A vége döntetlen lett, majd végül 5 méteresekkel nyertünk, aminek persze örülünk.”

Csapatunk a 7. helyen áll a tabellán 9 ponttal, vezet az UVSE 21 ponttal.

Országos Gyermek Bajnokság, 7. forduló:

RacioNet-Honvéd–Vasas SC 9-8 (1-2, 3-2, 3-1, 2-3)
Gólszerzők:
Hódi 5, Török 2, László A., Zsigmond, illetve Bárczi 2, Sipos 2, Sipőcz 2, Szeibert, Györke, Pop

Monostori Attila vezetőedző:
„Nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogyan terveztem, úgy érzem, ez a Honvéd nálunk gyengébb játékerőt képvisel. A második negyedben két fegyelmezetlenség miatt elveszítettük két játékosunkat is. Addig vezettük, aztán a Honvéd szép lassan átvette az irányítást. Pozitívum, hogy mindent megtettünk, hogy egyenlítsünk, a végén egy 5 méteressel döntetlenre menthettük volna a meccset, de kimaradt az a büntető. Ha a helyzeteinket belőjük, és a fórokat jobban használjuk ki, megnyerhettük volna a meccset. Sokat kell még dolgozni az emberelőnyös helyzeteink kihasználásán, ez a pontatlanság egész bajnokságban jellemző, és a zóna elleni támadásban is javulni kell. Fejlődést látok viszont a szoros emberforgásban, itt előreléptünk.”

Csapatunk a 9. helyen áll a tabellán 9 ponttal, vezet a KSI 20 ponttal.

D.S.


Hirdetések