Jenkei Dániel, 2017.11.07. | Kézilabda

A DVSC gárdáját fogadjuk a Magyar Kupa 3. fordulójában.

Mindkét csapat a Magyar Kupa előző körében kapcsolódótt be a küzdelmekbe, a mieink Solymáron győzték le a Pilisvörösvár csapatát (22-30), míg a debreceniek a Nyíradonynál bizonyultak jobbnak (23-34) szintén idegenben. Ezen túlmenően nehéz jósolni, hiszen az NB I-ben még nem találkozott egymással a két csapat, de egyelőre Anton Tiselj csapata szerepel jobban. A DVSC a bajnokság kilencedik helyén áll, negatív mérleggel, hiszen három győzelem mellett négyszer vesztesen hagyták el a pályát.

Mi elsősorban a kupameccsek speciális légkörében bízunk, szeretnénk meglepetést okozni a kedden 18 órakor kezdődő találkozón az Elektromos-csarnokban.

Minden továbbit utánpótlás válogatott tehetségünktől, Kuczora Csengétől olvashatunk:
- A Magyar Kupa számomra nagy feladat, itt is meg akarom állni a helyemet. Nem kaptunk könnyű ellenfelet, de szeretnénk megszorongatni a Debrecen csapatát. Hétfő este videón is alaposan kielemeztük őket, tudjuk mik az erősségeik, és mik lehetnek az esetleges gyenge pontjaik. Mindent meg fogunk tenni, de ehhez olyan hangulatra lesz szükség, mint a Kecskemét ellen volt. Bízom benne, hogy a szurkolóink ismét mellénk állnak.


Hirdetések