Dobos Sándor, 2017.11.04. | Jégkorong

A szupermini korosztály, a serdülők és a juniorok is jégre lépnek a Vasas Jégcentrumban.


Farkas Gergely az U20-as meccsen lesz érdekelt (Fotó: Vasas Attila)

Akik elkötelezett hívei a Vasas jégkorongéletének, örülhetnek, mert vasárnap lesz bőven mit követni – a Vasas Jégcentrumban.

Szupermini A-torna:

Délelőtt a legkisebbek, a szupermini korosztály (U8) képviselői lépnek jégre, az aktuális hétvégi tornát ugyanis a Vasas rendezi majd. 10 óra 30-tól jönnek a mérkőzések, Jókai-Szilágyi Gábor vezetőedző irányításával klubunk hokispalántái fejlődhetnek tovább.

U16-os bajnoki mérkőzés:

Vasas SC–ifj. Ocskay Gábor Akadémia – 14 óra

Parádésan szerepelnek a serdülők eddig a bajnokságban, hiszen mind a 11 bajnokijukat megnyerték, teljesen jogosan vezetik ezzel csoportjukat. Most egy elég kemény próba vár rájuk, hiszen a bajnokság egyik legerősebb csapata, a fehérvári együttes látogat a Vasas Jégcentrumba. A Dunaújvárost 8-3-ra, az Egerszegi Titánokat 6-0-ra verték egy hete a vendégek, de a mieink zsebében is van sikerélmény.

Három ponttal van mögöttünk az akadémia, reméljük, nő majd a különbség a vasárnapi találkozót követően.

U20-as EBYSL-mérkőzés:

Vasas SC–Znojmo (cseh) – 17 óra 10

A juniorok ezen a héten előbb 7-5-re alulmaradtak Debrecenben, majd az UTE felnőttcsapata ellen játszottak a Magyar Kupában, azt a találkozót 4-1-re nyerte a lila-fehér gárda, a papírformának megfelelően. A Znojmo veretlenségét éppen mi vettük el nem is olyan régen, a csehek vélhetően a visszavágás reményében csúsznak ki a jégre negyed hat előtt nem sokkal.

Jó szurkolást mindenkinek, a Vasas Jégcentrumban!


Hirdetések