Dobos Sándor, 2017.11.02. | Curling

Elkezdődik a klubszezon curlingeseink számára, legalábbis az első nagyobb presztízzsel bíró verseny következik.

A Magyar Kupa egy két hétvégés verseny, az egyedüli olyan torna, ahol a kiemelt csapatok (válogatottak, ranglistaelsők) csak a második hétvégén kapcsolódnak be a küzdelmekbe – tudtuk meg Dencső Blankától, a Vasas curling szakosztályának vezetőjétől.

Az első hétvégén, november 3. és 5. között a továbbjutásért küzd majd a Vasas SC Girling és a Vasas G-Force csapata, előbbiek először a Rolling Stones nevet viselő társasággal, utóbbiak az UTE Dragons együttesével vívnak a továbbjutásért. Ha sikerül megverni őket, a lányok az FTC Jaguars ellen játszanának, a G-Force pedig az End-Hunters ellen küzdene a második körben.

A Vasas G-Force csapata is indul a Magyar Kupában

„A cél a minél jobb szereplés elérése és a ranglistapontok gyűjtése” – mondta Dencső Blanka a hétvége kihívásairól.

A Vasas G-Force csapata: Lados Tamás, Major Gergely, Szarvas Gábor, Szabó Gergely. Tartalékjátékos: Szarvas Mónika, Dencső Blanka

A Vasas SC Girling csapata: Joó Linda, Dobor Regina, Nagy Laura Karolina, Nagy Laura. Tartalékjátékos: Bartalus Anna. Edző: Bodor Gábor

A Vasas Gurling csapata

A mérkőzéseket a kamaraerdei pályán rendezik, a mezőnyben ott lesz a magyar ifiválogatott is, benne több vasasos versenyzővel.

A mérkőzéseredményeket IDE KATTINTVA lehet követni. A második fordulót november 10. és 12. között rendezik.

D.S.


Hirdetések