Dobos Sándor, 2017.10.30. | Vízilabda

Az Eger ellen játszottak korosztályos csapataink a hétvégén. Az OB I/B-ben az UVSE vendégei voltunk.

OB I/B, A csoport, 5. forduló:

UVSE–Vasas SC 15-6 (3-2, 5-1, 1-2, 6-1)
Gólszerzők:
Konarik 4, Busa 3, Dala 2, Sziládi 2, Kádár, Vámosi, Szabó B., Bereczki, illetve Landherr 2, Fazekas G., Tóth T., Vadovics L., Ladányi Á.

Plézer János vezetőedző:

„Hasonló gondokkal küzdöttünk, mint az ifimeccsen, voltak hiányzóink, de ettől függetlenül nem szabadott volna ilyen nagy különbséggel kikapnunk. A két csapat között nincs ekkora különbség. Kíváncsi lennék, milyen eredmény jönne ki, ha kivennénk a végeredményből a lefordulásból kapott gólokat. Addig, amíg ezeket nem tudjuk kivenni a játékból, nem nagyon van miről beszélni.”

Csapatunk jelenleg a 4. helyen áll a tabellán.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 6. forduló:

Vasas SC–ZF-Eger 5-12 (1-2, 2-6, 0-1, 2-3)
Gólszerzők
: Landherr 2, Tóth T., Makszim, Fótos 1-1, illetve Melegh 4, Tamir 4, Magyar M. 3, Kürti

Plézer János vezetőedző:

„Sajnos, nem tudtunk még egyetlen mérkőzésen sem kiállni teljes kerettel, az Eger ellen sem. Három hiányzónk volt, a helyükre fiatalabbakat neveztünk, akiknek a teljesítményével maximálisan elégedett lehetek, helyt álltak. Az átütőerő ezzel együtt hiányzott a csapatból, illetve a lefordulásgólok sem jöttek jól. A baj az, hogy nem tudom felmérni, hol tartunk, hiszen nem tudunk teljes kerettel kiállni. Bízom benne, hogy ez változik majd a szezon további részében.”

Csapatunk jelenleg a 10. helyen áll a tabellán.

Országos Serdülő Bajnokság, 6. forduló:

Vasas SC–ZF-Eger 13-7 (3-1, 3-1, 4-3, 3-2)
Gólszerzők
: Landherr 5, Magyar B. 3, Tóth T. 2, Vadovics L., Szabó S., John, illetve Szőke 2, Lőrincz Á. 2, Sík, Kompos, Podlovics

Godova Gábor vezetőedző:

„Nagyon örülök a győzelemnek, amely az én hitemet és a csapat hitét is visszaadta, merthogy úgy tűnik, van értelme annak, amit együtt csinálunk. Ahhoz, hogy egy ilyen eredmény megszülessen, sok mindennek teljesülnie kell. Fontos, hogy jól védjen a kapus, hogy jól védekezzem a csapat és a helyzetkihasználás is megfelelő legyen. Ez most így volt. Természetesen voltak hibák, de örülök, hogy most ezek belefértek.”

Csapatunk jelenleg a 7. helyen áll a tabellán.

Országos Gyermek Bajnokság, 6. forduló:

Vasas SC–ZF-Eger 12-11 (4-3, 1-3, 3-0, 4-5)
Gólszerzők
: Sipos 5, Gémesi 2, Pázmándi 2, Sipőcz, Györke, Szilágyi B., illetve Lőrincz Á. 6, Hajdu B., Gólya, Kovács L., Tymcyna

Monostori Attila vezetőedző:

„Küzdelmes meccset játszottunk, nagyon örültem, hogy a gyerekek végig küzdöttek, hajtottak. Ez kiemelendő és az is, hogy csapatként működtünk, ez hozta meg az eredményt az Újpest ellen is, most is. Ami még hiányosság, hogy az emberelőnyös helyzeteinket továbbra is gyenge százalékkal használjuk ki, szerencse viszont, hogy az utolsót sikerült belőni, amivel megnyertük a rangadót.”

Csapatunk jelenleg a 7. helyen áll a tabellán.

D.S.   


Hirdetések