Jenkei Dániel, 2017.10.26. | Labdarúgás

Hidegzuhany: az NB III-as Dunaújváros ellen búcsúztunk a Magyar Kupából.

Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért:

Dunaújváros PASE – Vasas 2–1 (1–0)
Dunaújváros, 600
néző.
Vezette: Szilasi Sz. (Huszár, Kis Z.)

Dunaújváros: Vaszócsik – Tóth Á. (Ferencz, 81.), Csendes, Farkas V., Király B. – Karacs (Sándor T., 64.), Zvara, Dorogi – Szepessy, Tóth T., Csehi T. (Horváth K., 91.).
Edző: Dobos Barna

Vasas: Nagy G. – Burmeister, Vaskó, Benes – Kleisz, Vida (James, 78.), Berecz, Remili (Kulcsár T., a szünetben), Hangya – Gaál B., Vergosz.
Vezetőedző: Michael Oenning

Gólszerző: Tóth T. (1–0) a 36., Vergos (1–1) a 61., Csehi T. (2–1) a 90. percben

Hiába kezdett agilisan csapatunk, a 36. percben Tóth góljával a harmadosztályban vitézkedő hazaiak szereztek vezetést. Hidegzuhanynak tűnt, de utólag elmondhatjuk, ez még szinte semmi nem volt... A második játékrészben Kulcsár beállásával gyorsabbá vált a támadójátékunk, a görög Vergos a 61. percben egyenlíteni is tudott, igaz, pár perccel előtte kihagyhatatlannak tűnő helyzetben hibázott. Sajnos utólag minden ilyen momentumnak jelentősége lett, hiszen ahelyett, hogy újabb gólokat szereztünk volna, az utolsó percben egy komédiába illő - saját védőnkön irányt változtató - lövésből gólt kaptunk. Ezután már nem maradt idő az újabb egyenlítésre, így a tavalyi döntőbeli szereplés után idén már a legjobb 64 között búcsúztunk...


Hirdetések