Jenkei András, 2017.10.15. | Röplabda

A Vasas Óbuda magabiztos, látványos játékkal mutatkozott be az új bajnoki idényben.

Vasas Óbuda – MTK Budapest 3:0 (13, 12, 13)
Folyondár utca, 400 néző.

Vezette: Halász, Suba

Vasas: Török 9, Bodovics 8, Simic 10, Cappelli 8, Haneline 9, Durst 4. Csere: Kiss G., Juhár (liberók), Kostelanská 2, Mihály, Ambrosio.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

MTK: Haciefsztratiadu 4, Kötél Zs. 2, Godó 7, Nyuka 2, Horváth Z. 3, Takács B. 2. Csere: Szalai A. (liberó), Lesi 1.
Vezetőedző: Tóth Gábor

Élénk érdeklődés kísérte a két együttes bajnoki rajtját, megtelt a lelátó a Folyondár utcában. A Vasas Óbuda kerete nagymértékben átalakult az elmúlt idényhez képest, több új játékos is érkezett a csapatba.
Jókay Zoltán azonban a nyitányon sérülés miatt nem számíthatott Lévai Vivienre, Németh Anettre, Papp Orsolyára és  Erica Viettire sem. A pályára lépők játékát ez a tény cseppet sem befolyásolta. Mindenki nagy elszántsággal tette a dolgát, aminek az eredménye fölényes győzelem lett.


                                                          fotó: Vasas Attila

Egy óra alatt fejezte be csapatunk a mérkőzést, időnként látványos játékkal mattolták a lányok az ellenfelet. Az első két szettben öt-hat pontig volt szoros az állás, onnan nem volt kérdés, hogy melyik a jobbik együttes. A harmadik szett nyögvenyelősebben kezdődött, kilencnél vettük át a vezetést, akkor viszont állva hagytuk az MTK-t. Ennek következtében is, a mérkőzés hajrájában három tehetséges fiatalunk is pályára lépett, Juhár Dalma, Mihály Dorka és Ambrosio Melani egyaránt megkapta a lehetőséget a bemutatkozásra Jókay Zoltántól.
Szép győzelemmel kezdtük a 2017/18-as idényt.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések