Dobos Sándor, 2017.09.16. | Kézilabda

Az Elektromos csarnokában fogadja női kézilabda-csapatunk a bajnoki bronzérmest.

A Győr elleni elmaradt, valamint a Ferencváros elleni lejátszott, 17 gólos vereséggel végződő mérkőzést követően az Érd áll a Vasas SC útjába vasárnap. Képletesen valóban nagy fal áll majd a mieink előtt, elvégre a bajnoki bronzérmes, erre a szezonra tovább erősödő és az előrelépést megcélzó együttes lesz az ellenfél.

Szabó Edina csapata a Békéscsaba 35-24-es legyőzésével indított egy hete, a papírforma pedig ezúttal is a ő sikerüket ígéri. Ettől még a Vasas játékosai nem teszik fel a kezüket, nem lobogtatják majd a fehér zászlót, minél erőteljesebben szeretnék megráncigálni az Érd bajszát.

„Ennek valamiért így kellett lennie” – fogalmazott Fekete Bozsana a nagyon erős sorsolásról (Győr-FTC-Érd-Dunaújváros az első négy mérkőzésen). „Jól is kijöhetünk abból, hogy még nem játszunk azokkal a csapatokkal, amelyeket le szeretnénk győzni. Így legalább tudunk gyakorolni az éles meccsekre. Remélem, hogy az Érd ellen is lesznek szoros periódusok, szeretnénk velük is egy jó meccset játszani, ebben segíthet az, hogy jól fel fogunk belőlük készülni” – tette hozzá a Vasas SC kézilabdázója, aki korábban éppen az Érdben játszott.

„Voltak hibák, persze, de az első félidő kifejezetten jól sikerült a Ferencváros ellen, és összességében jó volt a kezdés. Erre lehet építeni” – ezt már Kocsis Ágnes mondta a debütálásról a következő mérkőzésre hangolva. „Nagyon fontos lesz a visszafutás, az Érdnek nagyon jó és gyors szélsői vannak. A védekezésünkben előre kell lépni, ez kulcskérdés lesz. A csapategység most nagyon erős a Vasasban, és ez mindenképp segítség lehet a számunkra vasárnap is” – tette hozzá a korábban a Ferencvárosban tíz évet eltöltő játékosunk.

Fontos információ, hogy a mérkőzést az Elektromos csarnokában, a Népfürdő utca 18-20. szám alatt rendezik, itt játssza majd hazai mérkőzései csapatunk.

D.S. 


Hirdetések