Jenkei Dániel, 2017.05.26. | Klub

Szombaton jön a 2017-es Vasas Családi Nap. Lássuk, mire számíthatunk!

Hosszú szezont zártunk, a tavaly nyári riói olimpia átütő sikereitől kézilabdacsapatunk feljutásán át a labdarúgók remek szerepléséig bőven volt és van mit ünnepelnie a Vasas-családnak. Erre tökéletes alkalmat kínál a hagyományos családi napunk, amelyre holnap kerül sor.

Reggel kilenctől veszi kezdetét a hagyományos Szilas Ádám szurkolói torna, de aki mondjuk buborékfocizni szeretne inkább, bátran megteheti a Farkas-pályán. Tíztől a Mészöly-pályán még komolyabbá válik a tét, hiszen a Vasas Kubala Akadémia U19-es csapata bajnoki mérkőzésen fogadja a Puskás Akadémiát.

Közben az Ihász-pályán a családok vetélkedhetnek „Sportról sportra” fantázianév alatt, nem kisebb sztár, mint olimpiai bajnokunk, dr. Steinmetz Ádám vezetésével. (No meg a Richtofit és az Endo Plus Service támogatásával.)

Lesz vasasos sportágválasztó is, szakosztályaink már lázasan készülnek. Az érdeklődők a következő sportágakba kóstolhatnak bele: atlétika, birkózás, jégkorong, kajak-kenu, karate, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, ökölvívás, sakk, sí, vízilabda, vívás.

Délután háromtól a Vasas ügyvezetése a Színészválogatottal játszik barátságos meccset a Mészöly-pályán, de emellett több labdarúgómeccs, sakkszimultán és egyéb játék várja folyamatosan az érdeklődőket. Hogy csak egyet említsünk: ki lehet próbálni a titokzatos hangzású Yalp SUTU-t is.

Erről és minden további részletről itt olvashattok: www.vasassc.hu/vasas-csaladi-nap

A nap felnőtt labdarúgócsapatunk Mezőkövesd elleni utolsó bajnokijával zárul, a tét nem kisebb, mint az NB I bronzérme. Emellett készülünk a szerdai kupadöntőre is, az egyedi pólókat a Családi Napon is megvásárolhatjátok!


Hirdetések