Jenkei Dániel, 2017.04.14. | Magazin

Mindössze négy meccse lesz csapatainknak hétvégén, a tét viszont minden eddiginél nagyobb.

Az események számát tekintve csendesebb lesz az idei húsvéti hétvégénk, de ez nagyon csalóka, hiszen vízilabdában, fociban, röplabdában és női kosárban is az idény eddigi talán legfontosabb meccsét rendezik. Tojásfestés, sonkaevés és locsolás közben szánjunk időt a szurkolásra is!

04.15. (szombat)

15.00 – Női kosárlabda: PEAC - Pécs - Vasas Akadémia, NB I/A, 5-8. helyért (Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok)
Először irány Baranya, kosarasaink már az ötödik helyért pattogtatnak. Vélhetően nyíltabb meccsekben lesz részünk, mint az előző körben.

19.00 – Vízilabda: Pannergy-Miskolci VLC – VasasPlaket, OB I, 5-8. helyért rájátszás (Kemény Dénes Sportuszoda)
Újabb szakaszba lép a pólóbajnokság, már mi is alig tudjuk követni. Miskolcon kezdjük a csatát az ötödik helyért, a pontos szabályokról és várakozásokról beharangozókban olvashatsz.

20.30 – Labdarúgás: Ferencvárosi TC - Vasas FC, NB I. 27. forduló
Nagyszombaton folytatódik a labdarúgó NB I erőltetett menete: a Groupama Arénába látogatunk a címvédőhöz. Óriási a tét a dobogóért való küzdelemben. De ugye mindenki emlékszik még erre a gólra?

04.17. (hétfő)

18.00 – Röplabda: Linamar BRSE - Vasas Óbuda, bajnoki döntő, 1. mérkőzés (Békéscsaba)
Kicsit csalunk, ezúttal a hétfőt is bevesszük a hétvégi kínálatba, igaz Húsvétkor ez akár természetes is lehetne. Locsolás helyett/mellett viszont Békéscsabára szegezzük tekintetünket, lányokból ott sem lesz hiány. Kezdődik a bajnoki döntő, hát kezdjük egy idegenbeli bravúrral!


Hirdetések