Jenkei Dániel, 2017.03.09. | Ökölvívás

Harcsa Zoltán Londonban nyert nemzetközi mérkőzést.

A számára csalódást okozó riói olimpia óta először lépett szorítóba hivatalos mérkőzésen Harcsa Zoltán, a Vasas-Süllős bokszolója.

A marokkói Youness Gharroumi elleni 75 kg-os súlycsoportban rendezett mérkőzésre a World Series of Boxing sorozat égisze alatt került sor, Harcsa pedig a British Lionhearts csapatában vendégszerepelt. Az oroszlánszív a küzdőszellemben is megmutatkozott, hiszen magabiztos győzelmet aratott a York-csarnokban rendezett ötmenetes csatában.

Versenyzőnket még Londonban értük el: - Hét hónapja léptem utoljára kötelek közé, így már nagyon vártam a mostani pillanatot. Kicsit stresszes is voltam, de csak addig, amíg ifj. Balzsay Károly rám nem adta a kesztyűket. Az előttünk lévő meccs idő előtt befejeződött, így nem tudtam rendesen bemelegíteni, ennek ellenére végig irányítottam, az történt a ringben, amit szerettem volna. Az ötödik menet után az én kezemet emelték magasba, ami igazi boldogság volt. Ez a meccs jó kis edzés is volt egyben, szeretnék minél hamarabb visszatalálni a régi ritmusomba, alig várom már a következő összecsapást.


Londoni városnézés a mesterrel

 


Hirdetések