Jenkei Dániel, 2017.03.03. | Magazin

Szombaton igazi meccsdömping vár a Vasas-függőkre.
Új rovattal jelentkezünk.



Március első szombatján rögtön kapkodhatjuk a fejünket: földön, vízen, levegőben, de még a birkózószőnyegen is szurkolhatunk sportolóinknak, vasárnap pedig kipihenhetjük az izgalmakat. Nézzük az aktuális Vasas-menüt!

Március 4. (szombat)

10:30 - Birkózás: Felnőtt kötöttfogású Országos Bajnokság (Kruj Iván Sportcsarnok)
Aki délelőtt Pesterzsébeten jár, könnyen a kötöttfogású birkózók országos bajnokságába csöppenhet. A vasasos különítmény nyolc fővel képviselteti magát, Ubrankovics Csaba szakosztály-igazgató három éremmel már elégedett lenne.

15.30 - Labdarúgás: Mezőkövesd Zsóry FC - Vasas FC, NB I. 22. forduló (Mezőkövesdi Stadion)
Az eddigi két tavaszi meccse alapján finoman szólva is kétarcúnak tűnő kövesdieknél vendégeskedik Oenning-mester csapata. A győzelem reményében egybusznyi Vasas-fanatikus kel útra a matyó fővárosba.

16.00 - Férfi kosárlabda: Vasas Budapest - Atomerőmű SE,  NB I/A 20. forduló (Sport 11, Kánai út)
Sárosi Bulcsú gárdája egyre jobban belakja az újbudai Sport 11-et, most az egykor szebb napokat látott Atomerőmű érkezik hozzájuk. Csak eggyel előzik meg a mieinket a tabellán. Győzelmi remények…

17.00 - Röplabda: Vasas Óbuda - Fatum Nyíregyháza, NB I. alapszakasz (Folyondár utca)
Igazi rangadó. A tét az alapszakasz második helye. Az ellenfélben az ex-vasasos Szombathelyi Szandrával, Vacsi Evelinnel és Villám Lillával. Pikáns kis meccs lesz…

18.00 - Kézilabda: Vasas SC - Marcali VSZSE NB I/B. 17. forduló (Fáy utca)
Angyalföldre is marad program szombat délután. Kovács Péter csapata a Marcali ellen folytatná a menetelést.

18.00 - Vízilabda: FTC PQS Waterpolo – VasasPlaket, Felsőház, középszakasz, 3. ford. (Népliget)
Vízilabdázóink eközben a Fradi otthonában ugranak medencébe, folytatódik a középszakasz. Nem lenne baj, ha Varga Dani és Madaras Norbi, vagy éppen Tóth Marci még mindig a mi játékosunk lenne, de ők most az ellenfelet erősítik. Nem mi vagyunk az esélyesek.


Hirdetések