Jenkei Dániel, 2017.02.01. | Judo

Ezúttal felnőtt versenyzőinken volt a sor cselgáncsban.

A közelmúltban számoltunk be a Budai Judo Akadémia átadásáról, amely kifogástalan feltételeket teremt a Vasas folyamatosan bővülő létszámú utánpótlás judósai számára.

A fiatalok mellett azonban felnőtt versenyzői is vannak a klubnak, és hétvégén Kecskeméten várt rájuk komoly megmérettetés, hiszen országos bajnokságot rendeztek.

Piros-kék küldöttségünk a tervezettnél kisebb létszámban vett részt a viadalon: a tavalyi ezüstérmes, Rudinszky Ádám például a tanulmányai miatt hiányzott, Makhult Mihály pedig – aki egyben utánpótlásedző is a Vasasnál – térdműtétje miatt maradt távol a küzdelmektől.

Végül női versenyzőink révén két helyezést értünk el, Hegyaljai Vivien 57 kg-ban lett ötödik, fiatal kora ellenére határozott fellépéssel, bátran küzdött. Az elvesztett negyeddöntő után a vigaszágon mérkőzést nyert, így esélye volt a harmadik helyre, de a bronzmeccsen végül alulmaradt.

Keviczky Krisztina 63 kg-ban pontszerző helyen végzett, a megfázással küszködve végül hetedik helyezést ért el, két vesztes meccsel.


Hirdetések