Jenkei Dániel, 2016.11.24. | Birkózás

A Ferencváros kettős legyőzésével országos csapatbajnoki harmadikok lettek a Vasas birkózói.

Tízpontos előnnyel várta a pesterzsébeti csapatbajnoki bronzmérkőzés visszavágóját a Vasas SC.

A rendező ESMTK megadta az esemény módját, számos köszöntő és kísérőprogram színezte a meccseket.

Maga a bronzcsata viszont kicsit ijesztően indult, hiszen az első két vasasos versenyző egyaránt pontszerzés nélkül maradt alul. Ezuán a műsorközlő által veteránnak titulált Wöller Gergő hasonló fölénnyel hozta az első pontokat a mieinknek, a felsőbb súlycsoportkban pedig már piros-kék dominancia alakult ki.

Szabó Noé 80 kg-ban simán nyert, Ubránkovics Norbert 85 kg-ban technikai tussal diadalmaskodott, 98 kg-ban Szabó Mihály, nehézsúlyban pedig Fodor Péter hagyhatta el mosolyogva a szőnyeget.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


                                                                      fotó: Vasas Attila

Összességében így 17-16-ra ezt a felvonást is a mieink nyerték, és a győztes ESMTK, valamint a második Csepel mögött a bronzérem került a vasasos versenyzők nyakába.

Ubránkovics Csaba szakosztály-igazgató így értékelt: - Az eleje tényleg rossz volt, bár az erőviszonyok alapján így is kalkuláltunk, igazából csak a vereségek aránya volt kicsit kellemetlen meglepetés. Wöller Gergő meccse után aztán fordult a kocka, és a végén már mindenki remekül hozta magát. Nagy dolog ez a bronzérem, főleg úgy, hogy mi nem igazoltunk egy külföldi versenyzőt sem, és a többség amatőr státuszban jár le edzeni a Fáy utcába, munka vagy tanulás mellett.


Hirdetések