Jenkei Dániel, 2016.11.18. | Birkózás

A Vasas birkózói várhatják jobb előjelekkel a csapatbajnoki bronzmeccs visszavágóját.

Végéhez közeledik az idei országos birkózó csapatbajnokság. A Vasas SC a csoportküzdelmek során a Pénzügyőrt és a Dorogot utasította maga közé, így bejutott a legjobb négy közé. A szakvezetés döntése értelmében a Csepel ellen nem léptek szőnyegre a mieink, így egyből a bronzcsata következett a Ferencváros ellen.

Az EMSTK csarnokában rendezett első felvonáson a mieink 21-11-re diadalmaskodtak, fontos győzelmeket arattak a Wöller-fivérek, Ákos és Gergely, de Szabó Noé és Szabó Mihály is felülmúlták aktuális ellenfelüket. Egy győzelmet pedig mérkőzés nélkül is elkönyvelhettünk, hiszen 59 kg-ban az ellenfél nem tudott kiállítani versenyzőt.

Ubrankovics Csaba szakosztály-igazgató így értékelt honlapunknak: - Elégedett vagyok, mondhatnám úgy is, hogy várakozáson felüli az eredmény, amiért dicséret jár valamennyi versenyzőnknek. Ettől függetlenül ez közel sem behozhatatlan előny, a jövő heti visszavágón még bármi előfordulhat. Sok tapasztalatot szereztünk a mostani meccsek során, igyekszünk a következő napok edzéseibe beépíteni ezeket, próbálunk finomítani még néhány dolgon.

A visszavágóra jövő szerdán kerül sor a pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban.


Hirdetések