, 2016.03.10. | Kézilabda

NB II-ben csapataink hétvégi mérlege: 1 győzelem, 1 vereség.

NB II. felnőtt:

Janus-arcú csapat

Nem sikerült megismételni a szombati teljesítményünket.

Vasas SC II. –Csepel DSE 20-24 (9-11)
Vasas: Magera (kapus) Bottlik, Huszár,Jávorszky 5, Benkő 2, Kerék 7, Ködmön 3. Csere: Márity (kapus), Kolev, Horváth 1, Szabó, Zatlukál, Kindlik, Keszthelyi 1, Sági 1.
Kiállítás: 4 perc, ill. 6 perc
Hétméteres: 2/1  ill. 3/2

Varga Márta értékelése:
"Nehézkesen kezdtük a találkozót. Védekezésünk és a kapuban Magera Noémi teljesítménye megfelelő volt, azonban támadásban pontatlanok voltunk. Technikai hibák és eladott labdák jellemezték ekkor játékunkat. A huszadik percben sikerült átvennünk a vezetést. Ez azonban nem bizonyult tartósnak, a hátralévő időben csak ellenfelünknek sikerült gólokat lőnie. Kétgólos hátránnyal kezdtük a második félidőt. Harcosságunk, koncentráltságunk továbbra is elmaradt az elvárttól. Elhamarkodott, pontatlan befejezések, gyámoltalan védekezés jellemezte csapatunkat. Emiatt ellenfelünk fokozatosan növelte előnyét. Kerék Fanni és Jávorszky Lilla góljai csak a különbség csökkentéséhez voltak elegendőek.
Újra bebizonyosodott, hogy kellő akarat és alázat nélkül ez a csapat nem képes jól teljesíteni. Ezt kell játékosaimnak szem előtt tartaniuk a jövőben,ha magasabb szintre akarnak kerülni."


NB II. junior:

Vasas – Csepel DSE 27-26 (17-16)

Vasas: Janda (kapus), Chrysafidu 1, Kondrát 2, Varjú 5(1), Házi 3, Szeberényi 9(3), Tihanyi 3(1). Csere: Magera, Molnár (kapusok), Serley 2, Török 2, Fazekas, Tordy.
Kiállítás: 10 perc ill. 8 perc
Hétméteres: 7/5 ill. 8/6

Komjáti Zsuzsa értékelése:
"Előzetesen könnyebb mérkőzésre számítottam, de már az első félidőben nyilvánvalóvá vált, hogy egy kemény és izgalmas találkozó lesz. Ellenfelünk sokat fejlődött az őszi találkozóhoz képest és kemény harcra késztetett minket. Sok fault, sok ütközés tarkította az amúgy sportszerű mérkőzést. Szeberényi Flóra kiváló átlövő teljesítménye és Magera Noémi védései nagyon kellettek a sikerhez. Második félidőben védekezést váltottunk, ezzel meg tudtuk őrizni előnyünket. Több ilyen mérkőzésre lenne szükségünk, ezekből tudunk építkezni."


Hirdetések