2007.09.01. | Kézilabda
Talán az év legnehezebb mérkőzésével kezdte a bajnokságot női kézilabdacsapatunk, hiszen a lányok a bajnoki címvédő Ferencváros otthonába látogattak.

NB 1, nők, 1. forduló
Budapest Bank-FTC - Vasas SC 35-22 (19-11)


Népliget, 800 néző
Vezette: Kocsmáros András, Nagy László

FTC: Pastrovics - Kovacsicz 5, Szamoránsky P. 3, Uhraková 11 (6), Ilyés 4, Szucsánszki 3, Juhász Gy. 2. Cs: Haris (kapus), Soós 1, Zácsik 1, Németh H. 2, Kocsis, Szamoránsky A. 2, Dajka 1. 
Edző: Zsiga Gyula 

VASAS: Guiu - Gorova 1, NAGY K. 6, Gaál 3, Kupricsenkova 3, Pollaková 2, Balog 6 (1). Cs: Tóth Zs. (kapus), Szeberényi 1, Szalontai. Edző: Papp György

Kiállítások: 4, ill. 4 perc
Hétméteresek: 6/6, ill. 1/1

Papp György megfiatalított csapatának nem sok esélye volt a klasszisokkal teletűzdelt Fradi ellen, a mienk már a találkozó elején jelentős hátrányba kerültek. A folytatásban ugyan becsülettel hajtottak a Vasasos lányok, de a jól védekező zöld-fehérek mellett nem igazán tudtak kibontakozni. A félidőben nyolc gól volt a mieink hátránya, ez a különbség pedig folyamatosan nőtt, végül tizenhárom góllal diadalmaskodott a hazai gárda. 
Csapatunk legjobbjai Nagy Krisztina és Balog voltak, de az ő 12 góljuk ezúttal kevésnek bizonyult, elsősorban védelmünk folyamatos megingásai miatt. Egy biztos, ennél szinte már csak könnyebb meccsek várnak ránk a szezon során, így joggal bízhatunk az eredményesebb folytatásban



Hirdetések