Jenkei András, 2015.12.06. | Röplabda

A Vasas Óbuda nem "kegyelmezett" az MVSC-nek sem.

Vasas Óbuda – Albrecht MVSC-MVSI 3:0 (8, 8, 11)
Folyondár utca, 50 néző.

Vezette: Szabó Zs., Vári.

Vasas Óbuda: Hardy 9, Sousa 8, Miklai 6, Bodovics 5, Rountree 8, Háfra 6. Csere: Tóth A. (liberó), Benedek 4, Villám 5, Windisch 7.
Vezetőedző: Jókay Zoltán.

Miskolc: Nagy Zs., Kiss E. 2, Kiss V. 3, Nagy D., Zsofnyák 2, Kocsis 1.
Vezetőedző: Kerekes Attila.

Az Olympiakos Pireus elleni, athéni Challenge-kupa mérkőzés előtt a magyar bajnokság tízedik fordulójában a sereghajtó, eddig még pontot sem szerző Albrecht MVSC-MVSI Miskolc látogatott a Folyondár utcába.

Az első játszmában három légiósunkat is pályára küldte Jókay Zoltán, Háfra Dominika pedig ezúttal kezdőként kapott lehetőséget. A csapatok közötti hatalmas tudásbeli különbség már az első percektől kezdve kiütközött, a vendégek alig-alig tudtak támadást építeni gyenge nyitásfogadásuk miatt. A lányok, Jókay Zoltán kérésének megfelelően, már a keddi nemzetközi mérkőzést szem előtt tartva igyekeztek végig koncentráltan játszani, ami hellyel-közzel sikerült is, így még egy szoros játszmára sem volt esélye a tartalékjátékos nélkül kiálló Miskolcnak. Az első játszma közepétől folyamatosan lehetőséget kapó cserejátékosaink is szépen éltek a lehetőséggel, a mérkőzést végül bő ötven perc alatt zárta le együttesünk. 

Sarlós Márton    

 


Hirdetések