Jenkei András, 2015.10.17. | Labdarúgás

Végig támadta a Vasas a DVTK elleni bajnokit, ám még büntetőből sem sikerült betalálnia, és az eredménytelenségnek vereség lett a vége.

Vasas – DVTK 0-1 (0-0)
Illovszky-stadion, 1800 néző.

Vezette: Karakó (Viszokai, Solymosi)

Vasas: Nagy - Osváth, Grúz, Pajovic, Hangya - Czvitkovics, Vukasovic, Berecz (Vida, 74.) - Pavlov (Kenesei, 62.), Remili, Könyves.
Szakvezető: Szanyó Károly

DVTK: Rados - Nemes, Lipták, Tamás,, Eperjesi (Bacsa, 69.) - James, Kitl -  Okuka, Bognár I. (Nikházi, 87.), Barczi - Novothny.
Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Bacsa (70.)
Sárga lap: Könyves (35.), ill., Tamás (68.), Lipták (79.), Okuka (82.), James (87.)

Berecz Zsombor távoli lövése adta meg az alaphangot, az első félidőt gyakorlatilag a diósgyőriek térfelén töltötte a csapatunk, ezúttal helyzeteket is sikerült kialakítani, ám a gól elmaradt – mindkét oldalon.

A fordulás után sem változott igazán a kép, bár a vendégek is egyre többször veszélyeztették a kapunkat, sőt a csereként alig egy perce pályán lévő Bacsa egy szép akció után be is talált. A gól szemmel láthatólag megfogta a mieinket, amit tíz perccel a rendes játékidő lefújása előtt, Remili elhibázott tizenegyese, és újabb kihagyott ziccerek is jeleztek. 

Ezúttal is hiába játszottunk fölényben újra az ellenfél örülhetett a végén, ráadásként pedig még egy méltatlan közjáték tanúi is lehettünk. A lelátóról néhányan, eléggé el nem ítélhető stílusban, Szanyó Károly személyében vélték megtalálni a sikertelenség okát...


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések