Jenkei Dániel, 2015.10.05. | Klub

Együtt segít a Vasas és az UNICEF.

Közös programokkal és akciókkal segíti a humanitárius törekvések megvalósulását a Vasas Sport Club és az UNICEF Magyarország – erről írt alá együttműködési megállapodást Danks Emese, a jótékonysági szervezet ügyvezető igazgatója, és Markovits László, a sportklub elnöke. Az együttműködés már meg is kezdődött: szeptemberben a klub olimpiai bajnok kardvívója, Szilágyi Áron az UNICEF színeiben futotta le a Wizzair Félmaratont. A futással adományokat is gyűjtöttek a háború elől menekülő gyerekek számára.

Az együttműködés több hasonló akciót hoz majd, hiszen a Vasas elsősorban ismert sportolói bevonásával segíti majd az UNICEF kampányait, például a sporteseményeken jótékonysági céllal szereplő UNICEF Csapatot. Egyéb adománygyűjtő és jótékonysági eseményeken is számíthatunk majd a híres és népszerű sportolók részvételére, és aktív támogatására. A Vasas sportolói a jövőben részt vesznek majd az UNICEF programjában is, azaz népszerűsítik például a szervezet interaktív, ingyenes, iskolai gyerekjogi programját, az Ébresztő-órát is.

A stratégia partnerség fontos eleme az is, hogy a magyar sportot és az egészséges életmódot is közösen népszerűsítsék a szervezetek, illetve ennek részeként az UNICEF maga is hirdetni fogja különböző felületein a Vasas Sport Clubot. Az együttműködő felek a jövőben folyamatosan hirdetnek meg majd olyan további kezdeményezéseket, amelyekkel segítik a gyermekekkel kapcsolatos fontos társadalmi célokat.

Budapest, 2015. október 5.


Hirdetések