, 2015.09.29. | Kézilabda

Junior csapatunk hozta a kötelezőt és mindkét vasárnapi mérkőzését megnyerte a Népligetben.

NB II. 2. forduló

Szent István SE II. - Vasas SC II. 27-35 (10-19)

Vasas SC II: Márity – Tóth 3, Kollarics 7, Ködmön 6, Kerék 5 (1), Nyitrai, Szatmári 4, Csere: Benkő 4, Laki 3, Szemerédi 2, Sági 1 (1), Ádám, Bottlik, Botyik, Szabó, Magera (kapus).

Kiállítás: 12 perc illetve 16 perc
Hétméteres: 8/4 illetve 5/2

Magabiztos győzelmet aratott Varga Márta együttese az NB II 2. fordulójában a Szent István SE II. csapata ellen. Az első tízpercben a csapatok fej-fej mellett haladtak (6-6), majd jött Kollarics Fanni és Szatmári Melinda, akik rendkívül gólerősen fejezték be a támadásokat és a döntetlen állásból kilencgólos előnyhöz juttatták a Vasast. A második félidőben vezetőedzőnk cserékkel frissítette a csapatot. A gólgyártásért a második harminc percben elsősorban Ködmön Kriszti felelt, aki öt góllal járult hozzá a nyolcgólos győzelemhez.


NB I/B junior 3. forduló

FTC II - Vasas SC 23-27 (9-12)

Vasas SC: Márity – Bálega 1, Szeberényi, Keszthelyi 4, Kerék 6 (3), Jávorszky 1, Kindlik, Csere: Kuczora 5, Anasztasziadisz 2, Huszár 2 (1), Arany 2, Benkő 2, Kollarics 1, Zatlukál 1, Magera (kapus).

Kiállítás: 10 perc ill. 6 perc
Hétméteres:4/2 ill. 4/4

A délelőtti NB II-es győzelem után, kora este újabb népligeti mérkőzés várt a junior együttesünkre, Kerék Fanniék az FTC II ellen léptek pályára. Nehezen indult a találkozó, a lányok nem pörögtek eléggé, olyannyira nem, hogy huszonhat percnyi játék után 8-8-as döntetlent mutatott az eredményjelző, ami csapatunkra nézve volt hízelgő, hiszen a félidő során a hazaiak már többször is három góllal vezettek. Varga Márta időkérése után viszont, egy csapásra megváltozott a játék képe és a Kerék Fanni – Keszthelyi Dóra kettősnek köszönhetően háromgólos előnyre tettünk szert. Fordulás után a fiatalabb játékosok is pályára léphettek, akik még egy góllal megtoldva a gólkülönbséget végül négygólos győzelemhez segítették a Vasast.


Hirdetések