, 2015.08.02. | Labdarúgás

Hiába játszottunk jól az első játékrészben, a szünet után a Ferencváros, Böde Dániel két góljának köszönhetően eldöntötte a mérkőzést.  

OTP Bank Liga, 3. forduló

Vasas – FTC 0-2 (0-0)
Illovszky-stadion, 3000 néző.
Vezette: Kassai Viktor

Vasas: Nagy G. - Osváth, Grúz, Debreceni, Hangya - Vida, Adavomic (Ádám, 73.), Berecz - Lázok,  Kenesei (Novák, 63,.), Remili (Murka, 83.),

FTC: Dibusz - Dilaver, Leandro, Nalepa, Ramírez - Nagy Á., Somalia - Gera, Hajnal (Radó, 63.), Lamah (Gyömbér, 73.) - Böde (Busai, 79.)

Gólszerző: Böde (48. 58.)

Közel háromezer ember előtt került sor a fővárosi rangadóra szombat este az Illovszky-stadionban. Az első félidei játékot elsősorban a kiegyenlített küzdelem jellemezte. A csapatok becsülettel küzdöttek, hazai részről Kenesei előtt adódtak ígéretes helyzetek, de a befejezéssel ezúttal gondok akadtak.  A ferencvárosiak elsősorban a széleken próbáltak akciókat vezetni, viszont védelmünk sikerrel állította meg a zöld-fehér támadásokat. A vendégek legnagyobb helyzete Lamah előtt adódott, aki a tizenhatoson belül tisztán lövéshez jutott, de Nagy Gergely spárgázva hárítani tudott.


                                                                                                          fotó: Doba István

A második félidőben Thomas Doll együttese nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt, aminek már a 48. percben meg lett az eredménye, Nagy Ádám szélről belőtt labdáját Böde Dániel helyezte a kapunkba. A folytatásban sem állt le a Fradi, rendre beszorultunk a saját kapunk elé, sőt az 58. percben a vendégek előnye már kettőre nőtt, ismét Bödének köszönhetően. A hátralévő időben komolyabb ellentámadást nem tudtunk vezetni, így a fővárosi rangadót megérdemelten nyerte meg a Ferencváros.

 


Hirdetések