Jenkei Dániel, 2015.07.22. | Klub

Egy lépésre került a Vasas attól, hogy az MLSZ jóváhagyja az Illovszky-stadion NB I-es licencét.

Ma kora délután újabb stadionbejárásra került sor az illetékes szervek részéről, amely után a Vasas Sport Clubnak mint a létesítmény vagyonkezelőjének és üzemeltetőjének végleges döntést kellett hoznia arról, hogy hol rendezzék meg a szombat esti Vasas-Újpest bajnoki mérkőzést.

Markovits László, a Vasas SC elnöke:
- A határidő szerint ma kellett döntenünk arról, tájékoztatva az MLSZ-t, hogy élünk-e a pályaválasztói jog cseréjével, vagy a jelen pillanatban még NB I-es stadionlicenccel nem rendelkező Illovszky-stadiont jelöljük meg az Újpest elleni mérkőzés helyszíneként.
Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteget tettünk azért, hogy a szükséges átalakítások és a stadion rendbetétele megtörténjen. A mai bejárás és az illetékes hatóságok visszajelzései is megerősítették, hogy gyakorlatilag mindennel sikerült elkészülnünk, ezért is született meg a döntés részemről, hogy bár a világítás kapcsán még némi kockázat fennáll, az Illovszky-stadiont jelöljük meg a hétvégi meccs helyszíneként. A korszerűsített világítás ugyanis péntekre tud csak elkészülni, ekkor kerülhet sor a hivatalos próbájára, illetve a jegyzőkönyv elkészítésére, amely alapján megszülethet a végleges jóváhagyás az MLSZ részéről.
Ezúton is köszönöm a segítséget munkatársaimnak és minden olyan hatóságnak, aki ebben a hosszú folyamatban érintett volt, bízom benne, hogy a pénteki utolsó akadályt is sikeresen vesszük.


Hirdetések