, 2015.04.13. | Kézilabda

A hétközi OSB forduló után az NB II junior bajnokságban is magabiztos győzelmet aratott Komjáti Zsuzsa csapata.

Vasas SC II – Solymári SC 44-13 (21-8)
Vasas SC összeállítása:
Molnár Veronika (kapus) Chrysafidu Melina 8, Kondrát Boglárka 7, Házi Veronika 7, Györey Paula 5, Ádám Alexandra 4, Varjú Liliána 2. Csere: Kiss Réka 6, Bottlik Flóra 5, Szöllős Zia, Anasztasziadisz Melinda. Vezetőedző: Komjáti Zsuzsa

A bajnokságot vezető csapatunk a tabella utolsó helyén szerénykedő solymáriakat fogadta vasárnap délután. Edzőnőnk a találkozóra négy alapemberének is pihenőt adott, így ezúttal azok a játékosok bizonyíthattak, akik eddig kevesebbszer léptek pályára.

Az angyalföldi lányok az első perctől kezdve a játék minden elemében ellenfelük fölé nőttek, így a meccsen csupán a gólkülönbség volt a kérdéses. A sok szép hazai gól mellett mindenféleképpen ki kell emelnünk, a 2002-es születésű Molnár Veronikát, aki ezúttal végig védte a találkozót és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csupán tizenhárom gólt kaptunk.

Komjáti Zsuzsa értékelése:

Nagyon sima győzelmet arattunk. A lányok nagy kedvvel és lendületesen kézilabdáztak, aminek harmincegygólos győzelem lett az eredménye. Készülünk tovább a komolyabb mérkőzésekre.

Fotó: Doba István


Hirdetések