, 2015.04.08. | Vízilabda

Utánpótlás csapataink a Szőnyi úton szálltak vízbe.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság - 20. forduló

BVSC- Zugló – Vasas Sport Club 13-5 (5-1, 1-0, 4-1, 3-3)

Vasas SC összeállítása: Molnár Benedek Ákos (kapus), Varga Szabolcs, Vági János Dániel, Krausz Ádám, Kiss Kristóf Szeif 1, Tóth Zsombor, Fodor Richard. Csere: Kovács Norbert 1, Trombitás Tamás, Windisch Kristóf, Fazekas Gergő 2, Burián Gergely 1, Bencz Rolf. Vezetőedző: Fodor Rajmund

Fodor Rajmund értékelése: A bajnokság egyik top csapatával mérkőztünk meg. A BVSC egy fizikálisan erősebb csapat, akik rendkívül agresszívan játszottak, maximálisan uralták mérkőzést. Bíztam abban, hogy a pénteki pofon után a csapatom összeszedi magát, de úgy látom a tavaszi szünet továbbra is rossz hatással van ránk.


Fiú Serdülő Országos Bajnokság - 20. forduló

BVSC- Zugló – Vasas Sport Club 4-10 (1-3, 0-3, 2-0, 1-4)

Vasas SC összeállítása: Dévai Kristóf (kapus), Fazekas Gergő, Bencz Rolf 1, Burián Gergely 3, Sólyom Botond 1, Trombitás Tamás, Fodor Richárd 4. Csere: Korom Tibor, Farkas Renátó, Jansik András, Fülöp István Ákos, Kardos Benedek, Dajka Bence Botond. Vezetőedző: Plézer János

Plézer János értékelése: A pénteki győzelmünk után nem álltunk le az edzésekkel, a fiúkat szombaton és vasárnap is megdolgoztattam, nagyerőkkel készültünk a BVSC-re, de miután mindenki jól teljesített a hétvégén, így hétfőre locsoló szünetet iktattam be.

A fővárosi rangadót nagyon magabiztosan kezdtük, a második negyed közepére már ötgólos előnyt alakítottunk ki. A nagy különbség tudatásban egy kicsit visszavettünk, a harmadik negyedet 2-0-ra el is veszítettük, így az utolsó játékrész előtt helyreraktam a srácokat és tudatosítottam bennünk, hogy ezt nem engedhetjük meg maguknak. A fiúk meghallgatták és megfogadták szavaimat, újra felpörögtünk és végül sima, hatgólos győzelmet arattunk.

Összességében nagyon elégedett vagyok a látottakkal, hiszen a negyedik helyezet otthonából tudtunk három pontot elrabolni. A győzelem a csapat diadala volt.  Készülünk tovább, hiszen vasárnap újabb meccs vár ránk, a Pécs ellen eldőlhet a bajnoki ezüstérem sorsa.


Fiú Gyermek Országos Bajnokság - 20. forduló

BVSC-Zugló – Vasas Sport Club 10-17 (3-5, 4-5, 2-4, 1-3)

Vasas SC összeállítása: Mónus Marcell (kapus), Böröczky Bence 6, Slezák Ádám 1, Muzsnay Fanni 2, Konarik Ákos 3, Sólyom Levente, Csorba Tamás 3. Csere: Maschefszky Etele, Oszlánszky Gergő, Hrisztov Gábor 1, Békési Roland, Faragó Tamás 1, Tóth-Gili Tamás. Vezetőedző: Dodog Szabolcs

Dodog Szabolcs értékelése: Gratulálok a fiúknak, hiszen megvalósították azokat a feladatokat, amiket kértem tőlük mind védekezésben mind pedig támadásban. Igazi csapatként funkcionáltunk, jó volt látni, ahogy a srácok egymásért küzdöttek. Remélem a folytatásban is ezt az utat követjük, hiszen a fejlődés szemmel látható.


Hirdetések