, 2015.03.23. | Vízilabda

A szezon legjobb játékát mutatva egygólos győzelmet aratott az ifi csapatunk az éllovas UVSE ellen. A serdülő és gyermek csapatunk szoros csatában, egy góllal kapott ki.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság – 17. forduló

UVSE – Vasas Sport Club 9-10 (1-2, 3-3, 2-4, 3-1)

Vasas SC gólszerzői: Burián Gergely 5, Sóvári Gergely 3, Vági János 1, Windisch Kristóf 1.

Fodor Rajmund értékelése:

Nagyon örülök ennek a győzelemnek, hiszen a bajnokságot vezető UVSE-t tudtuk legyőzni remek csapatjátékkal. Az értékelések során nem szoktam senkit kiemelni, de most meg kell említenem Burián Gergely és Sóvári Gergelyt, hiszen ők együtt nyolc gólt termeltek ezen a rendkívül kiélezett rangadón. Január óta folyamatosan felfelé ívelő tendenciát mutat a formánk. Az előző mérkőzéseken már látszott, hogy a csapat többre hivatott annál, mint ahol a tabellán elhelyezkedik. Minden edzésen próbálok a srácoknak hitet adni és beléjük sulykolni, hogy több van bennük.

Ez egy pillanatnyi állapot, hogy nyertünk, most minden összejött. Erőt kell, hogy adjon nekünk ez a győzelem. Bízom abban, hogy ezen az úton tudunk tovább menni és a hátralévő fordulókban is hasonló elánnal tudunk játszani.


Fiú Serdülő Országos Bajnokság – 17. forduló

UVSE – Vasas Sport Club 9-8 (2-4, 3-0, 1-2, 3-2)

Vasas SC gólszerzői: Burián Gergely 3, Bencz Rolf 1, Korom Tibor 1, Fodor Richard 1, Fazekas Gergő 1, Trombitás Tamás 1.

Plézer János értékelése:

Úgy gondolom, hogy a mérkőzésben több volt, hiszen 4-2-re vezettünk, sőt emberelőnyös lehetőségünk volt az 5-3-ra is. Ekkor a bírók végleg cserével kiállították ellenfelünk legjobb játékosát, ami összezavart minket. Tizenegy percen keresztül nem lőttünk gólt és ellenfelünk meg tudta fordítani a mérkőzést. A harmadik negyedre újra összeállt a játékunk, csapatként jól funkcionáltunk. Küzdöttünk becsülettel, fel is tudtunk zárkózni az UVSE-re, de az a kis plusz, ami a győzelemhez kellett volna, ezúttal nem volt bennünk.

A vereség ellenére büszke vagyok a csapatomra, hiszen ősszel kilenc góllal kaptunk ki, most csak eggyel, csapatom fejlődése szemmel látható, bízom benne, hogy legközelebb nagyobb szerencsénk lesz és győztesként hagyjuk el az uszodát.  


UVSE – Vasas Sport Club 9-8 (3-3, 1-2, 1-2, 4-1)

Vasas SC gólszerzői: Csorba Tamás 4, Slezák Ádám 2, Konarik Ákos 1, Böröczky Bence 1.

Dodog Szabolcs értékelése:

Gratulálok a csapatomnak, hiszen Jól játszottak, a bivaly erős UVSE ellen helyt tudtak állni. Olyannyira, hogy a mérkőzésben benne volt az is, hogy nyerni tudunk. A napi formán és a kis nüánszokon dőlt el a mérkőzés sorsa. A vereség ellenére büszke vagyok a csapatomra és remélem, hogy a következő mérkőzésünkön a Debrecen ellen is hasonlóan jó meccset tudunk játszani.

 


Hirdetések