Jenkei András, 2015.03.05. | Röplabda

A Vasas Sport Club ünnepi vacsorán köszöntötte a Magyar Kupa-győztes Vasas Óbuda csapatát.

Az Aquincum Hotelben tartott összejövetlen elsőként Markovits László méltatta a csapatot és a szakmai stáb tagjait, kiemelve Jókay Zoltán vezetőedző szerepét, aki több, mint egy évtizede ér el páratlan sikereket éppen aktuális csapataival. Klubunk elnöke hangsúlyozta, hogy a remek szakmai munka és az ügyvezetés tevékenysége mellett az aranyérmekben komoly szerepe van a csapat hűséges támogatóinak is, akik közül többen részt vettek a szerda esti fogadáson.

Megjelent Óbuda polgármestere, Bús Balázs is, aki elmondta, hogy névadó támogatóként továbbra is nagyon büszkék arra, hogy a kerület egy ilyen sikeres kirakatcsapattal rendelkezik. Reményét fejezte ki, hogy az olyan sikerek, mint a mostani kupagyőzelem, egyre több óbudai gyereket ösztönöznek majd a röplabdasport elkezdésére.

Gratulált a csapatnak Kocsány János, a Graphisoft Park vezérigazgatója, valamint Fördős László, a Vasas Sport Club Örökös Tiszteletbeli Elnöke, aki hosszú évtizedeken át vezette a szakosztályt. Kormos Csaba, az FHB Bank ügyvezető igazgatója pedig szintén örömét fejezte ki, hogy egy ilyen sikeres klub és csapat mellé álltak szponzorként.

A kupagyőztesek nevében Jókay Zoltán vezetőedző kért szót, aki köszönetét fejezte ki és elmondta, hogy a folyamatos sikerekben nagy szerepet játszik az a biztonságos háttér, amelyet az anyaegyesület teremt számukra, nem véletlen, hogy az ő fejében sem fordult meg az évek során soha, hogy más klubhoz szerződjön.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Az Aquincum Hotel vendégeként eltöltött este hivatalosabb részének lezárásaként a lányok, a szakmai stáb tagjai és a támogatók megkapták emlékül a drámaian izgalmas kupadöntőn készült legjobb fotókat. Mi pedig bízunk benne, hogy lesz még hasonló ünnepi alkalom a szezon során…


Hirdetések