Jenkei Dániel, 2015.03.02. | Klub

Kálmán Zoltán, a Vasas Szurkolói Klub elnöke az alábbi levelet juttatta el honlapunkhoz. (Frissült  Orbán Viktor válaszával!)

 

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Engedje meg, hogy a Vasas Sport Club hivatalos szurkolói szervezete, az egyesület alapszabályában is helyet kapó Szurkolói Klub nevében forduljunk Önhöz.

A Szurkolói Klub folyamatos tájékoztatást kap a Vasas vezetésétől az egyesületet érintő lényegi fejleményekről, így a létesítményfejlesztési tervekről is. A Szurkolói Klub képviselője a közelmúltban helyet kapott a Markovits László elnök úr által életre hívott Illovszky Team elnevezésű projektcsapatban is, amely azért jött létre, hogy az új stadion megépítését segítse.

Ennek kapcsán örömmel olvastuk a Puskás Akadémia honlapján február 28-án megjelent évértékelőjében, hogy külön kitért a fővárosi labdarúgás jövőjére, ezen belül pedig pozitívan áll szeretett klubunk tervezett létesítményfejlesztéseihez.

Az interjúban szót ejt egy olyan negatív élményéről is, amely a Vasas-drukkerekhez köthető. Sokunkat meglepte, hogy ilyen emlékei vannak, hiszen a klub szurkolói kifejezetten törekszenek arra, hogy szervezett formában senkivel szemben se történhessen ilyen, vagy ehhez hasonló incidens, a meccseink látogatása pedig a „Család az első” klubszlogen jegyében kulturált családi program legyen a Vasasnál.

Ezért is értékeljük, hogy Ön személy szerint is tett és tesz annak érdekében, hogy a Vasas-sportolók megfelelő körülmények között sportolhassanak, a szurkolók pedig kulturált közegben szurkolhassanak a jövőben. Már mi is nagyon várjuk, hogy többek között az Illovszky-stadion, valamint a kézilabdázóink, illetve a röplabdázóink által használt csarnokok korszerűsítése a közeljövőben megtörténjen.

Mihamarabbi eredményes tárgyalásokat kívánunk, bízunk benne, hogy a jövőben többször is találkozunk majd Vasas-mérkőzéseken, immár a felújított létesítményekben!

A Vasas Szurkolói Klub nevében sportbaráti üdvözlettel:

Kálmán Zoltán (elnök)

Budapest, 2015. március 2.

Orbán VIktor válasza a Szurkolói Klub levelére


Hirdetések