Jenkei András, 2014.12.21. | Vívás

A Vasas egyes és kettes számú alakulata döntött a bajnoki aranyról, a férfiak kardcsapat viadalán.

Az egyéni verseny után akár már sejteni is lehetett, de valóssággá csak vasárnap kora délután vált, hogy a Vasas kardozói történelmet írnak. Az eddig megrendezett OB-k során ugyanis még soha nem fordult elő, hogy ugyanazon klub két csapata vívja  a bajnoki döntőt.

Most megtörtént. A Vasas I. (Iliász Nikolász, Puy Sebestyén, Szatmári András, Szilágyi Áron)  45:30 arányban múlta felül a Vasas II.-t (Csaba Márton Bence, Nagy Pál, Nagy Zsolt, Ravasz Etele) a fináléban. Előtte a BVSC II és a GEAC, illetve az UTE és a BVSC kapitulált remeklő sportolóink előtt. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Dobogóra állhatott női párbajőrcsapatunk is noha Szász Emese hiányzott közülük. Antal Edina, Csomós Flóra, Mészáros Nóra és Posovszky Tímea ugyanis a tataiak ellen elveszített elődöntő után a bronzmeccsen felülmúlta a debrecenieket.

A férfiak mezőnyében fiataljainknak még nem sikerült fellépni a dobogóra, mivel Bányai Zsombor, Buta Levente, Garzó Zsombor és Kiss Bálint a két vesztes elődöntős együttes mérkőzésén, alulmaradt a BVSC-vel szemben.

Herren jacken


Hirdetések