, 2014.12.15. | Vízilabda

Nagyon jó hangulatú és színvonalas mérkőzéseket láthattak a Margitszigetre kilátogató nézők a KSI - Vasas utánpótlás meccseken.

Országos Ifjúsági Bajnokság – 11. forduló:
KSI SE – Vasas SC 8 – 7 (3-1, 2-1, 1-3, 2-2)

Vasas SC gólszerzői: Sóvári Gergely 3, Kovács Norbert 2, Sárközi Viktor 1, Kopa Miklós Áron 1.

Fodor Rajmund értékelése: Az elején bekapott három ngóllal nem tudok megbékélni. Olyan érzésem van, mintha ajándékba adtuk volna ellenfelünknek. Ezen a meccsen nem éreztem jobbnak a KSI-t, elérhető közelségben volt a bravúr, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Például 6-5-ös állásnál egy ajtó-ablak ziccert kihagytunk és ahelyett, hogy kiegyenlítettünk volna a hazaiak a következő támadásból gólt szereztek.   Kollégáim szerint kívülről nem nézett ki rosszul a mérkőzés, pariban voltunk, de a jövőben nem  adhatunk egyetlen egy ellenfelünknek sem két-három gólos előnyt.  

Szeptember óta rengeteget fejlődtünk, de a téli szünet során még nagyon sok mindenben kell előrébb lépnünk. Látom azokat a hibákat, amiket még ki kell javítanunk csapatként és egyénenként is. Azt gondolom, a helyezésünk reális, de bízom a csapatban és remélem, hogy februártól a legerősebb kerettel tudunk harcba szállni a jobb helyezésért.  

A héten még edzést tartok a srácoknak, majd december 20-tól január 4-ig egy kis pihenőt kapnak a fiúk, de nem lesz teljes a leállás, mert egy-két edzést mindenféleképpen tartani fogok a téli pihenő alatt, hogy a karácsonyi bejgli ne csak vízszintesen mozogjon a hasakban. Januártól másfél hónap alapozás kezdődik, mert a február 19-ei startra ismét jó formába kell lendülnünk.  


Országos Serdülő Bajnokság – 11. forduló:
KSI SE – Vasas SC 8 – 11 (3-3, 2-4, 1-2, 2-2)

Vasas SC gólszerzői: Burián Gergely 4, Bencz Rolf 3, Fodor Richárd 2, Trombitás Tamás 1, Mickic Vladimir 1

Plézer János értékelése: Nagyon jó KSI-t győztünk le egy kemény, férfias mérkőzésen. A mérkőzés elejétől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert úgy gondolom, hogy ezzel a meccsel feltettük az I-re a pontot, s második helyről várjuk a tavaszi folytatást. Jó érzés volt látni, hogy a csapatom maximálisan betartotta azt, amit kértem tőlük.

Sokat fejlődtünk az ősz során, nem csak az eredmény tekintetében, hanem a mutatott játék alapján is. Egy kis hiányérzetem egyedül a Honvéd elleni meccs miatt van, ahol ott hagytunk egy pontot.  Az őszi szezon során rengeteg sérülés és eltiltás hátráltatott minket, a tizenegy mérkőzésből csupán ezen az utolsó találkozón tudtunk a legerősebb összeállításban vízbe szállni.  Ki kell emelnem Gábor Attila és Mátéfalvy Csaba munkáját is, ők nagyon sokat segítettek nekünk a felkészülésben, amit ezúton is köszönök nekik.


Országos Gyermek Bajnokság
KSI SE – Vasas SC 9 - 11 (1-2, 2-3, 3-3, 3-3)

Vasas SC gólszerzői: Péter Levente 4, Csorba Tamás 3, Konarik Ákos 2, Tóth-Gili Tamás 2

Dodog Szabolcs értékelése: Gratulálok a csapatomnak, mert végre betartották azokat a taktikai feladatokat, amiket kértem tőlük.  Nagyon jó meccset vívtunk a KSI-vel, a napi forma döntött, hál’ Istennek a mi javunkra.

Tavasszal szeretnénk előrébb lépni, de ez nagyon nehéz lesz, mert a bajnokságban tizenkét egyenlő tudású csapat van. Bárki képes legyőzni bárkit, a meccseket nagyrészt a napi forma döntik el. Úgy látom, hogy a legjobbakkal mi is pariban vagyunk, így egy jó alapozás után tavasszal előrébb léphetünk. Addig is pedig mindenkinek Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni ezúton is.  


Hirdetések