Jenkei András, 2014.12.13. | Vízilabda

A remeklő VasasPlaket gárdáját csak az utolsó másodpercekben lőtt büntetőgóllal tudta térdre kényszeríteni az esélyesebb OSC.

VasasPlaket – A-Híd-OSC-Újbuda 9-10 (2-2, 4-3, 2-2, 1-3)
Komjádi uszoda, 250 néző.

Vezette: Rubos, Csizmadia

VasasPlaket: Barabás - Gyárfás 5, Bóbis 1, Sedlmayer 1, Hőna, Takács B. 1, Steinmetz Á., Csere: Várnai, Juhász-Szelei 1, Kiss K., Német T.
Vezetőedző: Földi László

Gyárfás Tamás ott folytatta, ahol két nappal korábban abbahagyta, hiszen három perc elteltével az ő két találatával vezettünk 2:0-ra. Persze ehhez kellettek a csapattársak is. Pólósaink akárcsak csütörtökön, ezen az estén is nagyon jól játszottak. Hiába volt kék sapkában rutinos válogatott játékosok egész sora a vízben, fiataljaink felvették a kesztyűt, sőt!


                                                                                                      fotó: Doba István

Mi irányítottuk a mérkőzést, folyamatosan nálunk volt az előny, végig a vendégeknek kellett kapaszkodniuk. A harmadik negyed elején már három góllal mentünk. Kézzelfogható közelségbe került a bravúr!
A folyamatos figyelem azonban kezdte felmészteni a mieink erejét, 8:5 után nem igazán tudtunk helyzetbe kerülni.  Az utolsó percben egyenlő állásnál emberelőnyben támadhattunk, a centerbe bejátszott labda azonban nem jutott el a hálóig, az ellentámadást viszont csak büntetőt érő szabálytalansággal tudtuk megakasztani. A vendégek kihasználták az ötméterest, így a mieinknek csak a búslakodás maradt.
Szégyenkezniük azonban nem kell, hiszen egészen kiváló, a jövőt illetően biztató produkcióval rukkoltak elő ezen a szombat estén. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések