Jenkei András, 2014.10.19. | Kézilabda

A Vasas kézilabdázói hazai pályán veszítettek rangadót a rutinos gödi csapat ellen.

Vasas – Gödi SE 27-28 (12-16)
Fáy utca, 400 néző.

Vezette: Buza, Cseszregi

Vasas: Tzintzis – Sütő 1, Rózsa 8, Németh N. 2, Borbás 7, Nagy I. 2, Barczi 2, Csere: Butt 1, Tóth B., Komsa K., Lyngby 1, Oláh N., Katona 3, Fekete D. (kapus).
Vezetőedző: Varga Márta

Komoly, úgy is fogalmazhatnánk, nagyon rég nem látott érdeklődés övezte a Vasas-Göd rangadót a Fáy utcai csarnokban, a nézőtéri hangulatra nem lehetett panasz, nem véletlenül mondta Varga Márta a mérkőzés után, hogy a szurkolók visszarepítették az időben, olyan atmoszférát teremtettek.

Ennek ellenére higgadtan kezdtük a találkozót, az első húsz percben nagyjából sikerült semlegesíteni a rutinos Kirsner Erika- Tóth Tímea párost. Elöl pedig Borbás Rita szokás szerint nagy hatékonysággal fejezte be a támadásokat, de kiemelendő Rózsa Veronika is, akinek a szélső játékára nemigen találtak ellenszert a gödiek a meccs elején.

Nagyjából húsz perc után kezdődtek tehát a bajok, a Barczi Annamária vezette védelmünk rövidzárlatai miatt könnyű gólokat engedélyeztünk az ellenfélnek, így a szünetre hirtelen négy gólra (12-16) nőtt a különbség.

Azt tudtuk, hogy innen nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni, és a második félidőben sokáig úgy tűnt, hogy nem is sikerül, hiszen hiába jöttünk föl egy-két gólra, Tóth Tímea bombái rendre a hálóban kötöttek ki, így az egyenlítésre nem kínálkozott sansz.

Ez így volt egészen az utolsó percig, amikor szintén egygólos hátránynál a gödiek hetest hibáztak, így maradt reményünk a döntetlenért támadni. A felfokozott, feszült hangulatban azonban nem sikerült élni az eséllyel, az utolsó akciónknál a játékvezető belemenést fújt, így pont nélkül fejeztük be a fontos rangadót...

Fotó: Doba István


Hirdetések