, 2014.10.13. | Vízilabda

Mozgalmas mérkőzéseken vannak túl vízilabda utánpótlás csapataink. A három korosztály mérlege egy győzelem és két vereség.

Országos Ifjúsági Bajnokság – Egy buta hiba döntött

A mérkőzés utolsó negyedében Tóth Zsombor felesleges és durva szabálytalanságot vétett, melynek eredményeként négy percig emberhátrányban játszottuk, amit a vendég szentesiek rendkívül hatékonyan ki tudtak használni.  

Vasas SC – Szentesi VK 7-12 (4-2, 2-2, 1-3, 0-5)

Vasas SC gólszerzői: Tóth Zsombor 3, Burián Gergely 2, Kovács Norbert 1, Kiss Kristóf 1

Dr. Steinmetz Ádám értékelése:

Egy megnyerhető meccset veszítettek el a fiúk. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy az utolsó negyedben Tóth Zsombort négyperces kiállítással sújtották a bírók. Ezt az ítéletet kicsit szigorúnak tartom, ez abszolút befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Értékes pontokat veszítettünk el hazai pályán, így adott a feladat, bravúr pontokat kell majd szereznünk. Keserű a szám íze, csalódottan jöttem el a Komjádiból. 


Országos Serdülő Bajnokság – Hullámzó mérkőzésen tudtunk nyerni

A kezdeti megingás után Plézer János együttese megtalálta a helyes utat, és ha olykor nyögvenyelősen is jászottunk, végül háromgólos győzelmet arattunk.

Vasas SC – Szentesi VK 11-8 (2-4, 4-0, 2-3, 3-1

Vasas SC gólszerzői: Bencz Rolf 4, Fazekas Gergő 2, Mickic Vladimir 2, Korom Tibor 1, Fodor Richárd 1, Vincze Bence Zsolt 1

Plézer János értékelése:

Az előzetes eredményeket böngészve tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk, ami be is jött. Sajnos sérülés miatt nem játszhatott az egyik centerem, valamint Burián Gergely sem állt a rendelkezésemre, aki a hétvége során a felnőtt és az ifi csapatban is játszott, így a serdülőben már nem játszattuk őt. A mérkőzés elején szokás szerint beragadtunk, de ezután a játékosaim nagy lélekjelenlétről tettek tanúbizonyságot és fordítani tudtak. Igazi csapatként, nagy szívvel nyertük meg a mérkőzést. Meccsről-meccsre kezdünk összeérni, a hibákat folyamatosan javítjuk, elégedett vagyok a srácok munkájával.


Országos Gyermek Bajnokság: „Meg kell tanulnunk nyerni!”

Győzelemre álltunk, de sajnos a szentesiek a mérkőzés vége előtt ki tudtak egyenlíteni, s a büntetődobásokat a vendégek precízebben hajtották végre és nyerni tudtak.

Vasas SC – Szentesi VK 18-19 (6-4, 4-4, 2-4, 3-3, büntető dobásokkal 3-4)

Dodog Szabolcs értékelése:

Először is gratulálok a fiúknak.  Az utolsó percekig a kezükben tartottuk a mérkőzést, de a találkozó végére elfáradtunk, nem maradt elég erőnk ahhoz, hogy a kiharcolt előnyünket meg tudjuk tartani. Azon vagyunk, hogy a hibákat kijavítsuk, a fiúknak elsősorban meg kell tanulniuk nyerni. Ezek a srácok korábban még nem játszottak olyan komoly mérkőzéseket, mint amilyenek ezt a bajnokságot jellemzik. Le kell vonnunk a tanulságokat, hiszen fizikálisan rendben vagyunk, de fejben még jobban össze kell szednünk magunkat és akkor az ehhez hasonló párharcokból győztesen fogunk kijönni.  


Hirdetések