Jenkei András, 2014.09.07. | Röplabda

Három győztes mérkőzést játszott a Vasas Óbuda, az MTK felújított, Szamos utcai csarnokának avatórendezvényén. 

A négy résztvevő együttes, a Vasas Óbuda, a házigazda MTK, az Aluprof TF, valamint a Budaörsi DSE két nyert szettig tartó meccseket vívott egymással. Csapatunk százszázalékos teljesítménnyel szerezte meg a körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán a győzelmet.

A mieink a több ex-vasasossal felálló TF gárdája ellen nyitottak, akiket három szoros szettben le is győztek. A Ratimorszky Károly vezette Budaörs ellen fiatal játékosainak is sok lehetőséget adott Jókay Zoltán, így ezt a meccset a felnőtt csapathoz idén felkerülő Durst Anna, Benedek Gabriella és Villám Lilla alkotta trióval soraiban abszolválta könnyedén együttesünk. A torna zárásaként a keretét alaposan átalakító MTK csapatával mérkőzött az ismét legerősebb csapatával felálló Vasas Óbuda. Tálas Zsuzsanna és Miklai Zsanett vezetésével a kék-fehéreken is felül tudott kerekedni együttesünk.

Jókay Zoltán, vezetőedző:
- Kemény hét áll mögöttünk, rendesen megdolgoztattam a lányokat az edzéseken, így érthető okokból néha kissé lassú és pontatlan volt még a játékunk. A győzelemnek természetesen örülök, de ezek a tornák csak a felkészülés egyes állomásai, a cél, hogy minél jobb formába lendüljünk a bajnoki nyitányra.


Eredmények:
Vasas Óbuda – TF 2-1 (-18, 25, 9)
Vasas Óbuda – BDSE 2-0 (18, 13)
Vasas Óbuda – MTK 2-1 (27, -23, 9)


Hirdetések