Jenkei András, 2014.04.08. | Magazin

A Vasas kajakosai, Fábiánné Kati néni vezetésével idén egzotikus helyszínen készülnek fel a versenyszezonra. A csapat Abu Dhabiban tölti a következő heteket. A kemény munka mellett a némi írói vénával is megáldott Pauman Dánielnek hála, folyamatosan hírt kapunk a kinti történésekről. 

A hét második felén már átlendültem a holtponton, amikor a huncut időjárás gondolta, hogy még az utolsó napokra belénk rúg egyet. Az amúgy is fújdogáló szél helyett erős viharos orkán kerekedett tegnap és ma is. Azért a munkát elvégeztük, az időre menéseken pompás időket produkáltunk. Résztávokban már úgy robognak az emberek, hogy a jetskisek is inkább lassítanak, ha felénk közelednek. 
 
Ma egy hosszú evezéssel zártuk a napot, bár holnap még páran evezgetünk 10-12 km-ert, mert jól esik. Utána pakolás, strandolás és egy kiadós ebéd, majd indulunk este a reptérre, hogy magunk mögött hagyjuk Abu Dhabit. 
Jól éreztük itt magunkat, jó edzések voltak, nagyokat ettünk - igaz én fogytam vagy 3 kilót- s bár jópárszor meggyűlt a bajunk a széllel, azért pozitív emlékekkel távozunk. Szívesen jövünk máskor is. 
  
Remélem, aki olvasta a naplót, annak sikerült pár percre kikapcsolódnia a történeteinken keresztül. Holnap megyünk haza, már várjuk!


Hirdetések