Jenkei András, 2014.04.13. | Kézilabda

Rangadón léptek pályára a Vasas kézilabdázói Nyíradonyban. A találkozó nagy részében vezettünk, a végén mégis a kapusunknak köszönhettük a döntetlent.

Nyíradonyi VVTK - Vasas 25-25 (10-12) 
Nyíradony

Vezette: Halász, Tarnavölgyi

Vasas: Tzintzis – Komsa K. 1, Katona 6, Hajdú 2, Kiss Zs. 5, Horváth V. 3, Tarjányi 1. Csere: Forgács, Ködmön, Lázár 1, Krizsán 6, Horváth A., Gábor A. (kapus). 

Jól védekezve, végig kézben tartottuk a találkozót. A mérkőzés folyamán kétszer is – az első játékrészben, majd a második elején – mentünk négy góllal, ám az előnyt nem sikerült megőrizni. A végjáték kísértetiesen emlékeztetett a Kispest ellenire, amikor az utolsó másodpercekben ellenfelünk támadhatott a sikerért. Most is jöhettek a hazaiak, ám Gábor Anita ziccert hárított. 

A döntetlen miatt viszont bánkódhatunk, hiszen így a Nyíradony két, a Kispest és az Inárcs-Örkény pedig egy-egy pont előnyt szerzett a dobogós helyezésért vívott csatában. Az utolsó négy fordulóban már nem csak rajtunk múlik, hogy szerzünk-e érmet. 

Varga Márta vezetőedző: 
- Huszonöt kapott góllal bárhonnan győzelemmel kellene hazatérnünk, ezúttal mégsem örülhettünk. Kapusaink kitettek magukért, és alapvetően a védekezésünkkel sem volt gond, bár a második félidőben a hazaiak jobbátlövője ugyanazzal a csellel többször is becsapta védőinket. Sajnos elől hiányzott az átütőerő. Kiss Zsófia és Katona Liza ugyan végre eredményesen teljesített átlövésekből, ám a szélsőink – Horváth Viktória kivételével – nagyon gyengék voltak. Azt hiszem mindennél többet mond, hogy tizennégy próbálkozásból, mindössze négy gólt szereztünk az oldalvonal mellől. Fontos pontot veszítettünk.


Hirdetések