2013.11.22. | Magazin

A Fővárosi Közgyűlés idén is ünnepi ülést tartott a főváros napján, Pest, Buda és Óbuda egyesülésének évfordulóján. Tarlós István főpolgármester ezúttal is kitüntetéseket adott át.

Már megszokhattuk, hogy rendre akadnak vasasos kötődésű sportemberek a díjazottak közül, ebben az esztendőben sem volt ez másként. 

Budapest Főváros Közgyűlése Budapestért díjat adományozott Hosszú Katinka világ- és Európa bajnok úszó részére, kiemelkedő sportpályafutásáért, a sport és a tanulmányok területén nyújtott példamutató teljesítményéért, világraszóló eredményei elismeréséül. Klasszisunk nem tudott jelen lenni az ünnepségen, később veszi át a díjat. 

A Közgyűlés Papp László Budapest-Sportdíjat adományozott olimpiai bajnok vízilabdázónknak Steinmetz Ádámnak, rendkívüli akaratereje, vízilabda játékosként elért kimagasló eredményei és példaértékű teljesítménye elismeréséül. 
Nagyszerű pólósunkon kívül dr. Gyarmati Andrea, dr. Kotsis Attiláné, Kásás Zoltán és Szőcs Bertalan részesült még ebben az elismerésben.


Hirdetések