2013.11.22. | Aerobik-Fitnesz

A Szarvason megrendezett döntővel zárult az idei Magyar Kupa sorozat – a Basic, Challange és Step kategóriákban –, ahol a Vasas fiataljai több számban is dobogós helyen végeztek.

A Folyondár utcában remek közösséget építettek és igazán nagyszerű munkát végeznek Dóczi Dorottya vezetőedző irányításával a szakosztály edzői, Oláh Niki, Kangyal Réka, Kolozsvári Anna, Csató Enikő és Schneider Ádám. Néhány éve az alapoknál kezdték, egyre eredményesebbek lettek és manapság már a magyar aerobik élet fontos szereplői a vasasos gyerekek.

 

Nem volt ez másként az emúlt hétvégén Szarvason sem. A legkisebbek kategóriájában csapataranyéremmel térhettek haza a kis vasasosok. Az egész évad során kiválóan szerepeltek, hiszen minden eddigi fordulóban dobogóra állhattak. Ezek a nagyon tehetséges gyerekek ezt koronázták meg a döntőben, ahol csodálatosan bemutatott gyakorlatukkal a bírákat is meggyőzték.
A csapat tagjai: Antal Bianka, Bányai Eszter, Gesztesi Panka, Sánta Fehér Mira, Koczka Rebeka, Szentgyörgyi Panna, Szalai Júlia és Zsolnai Boróka.

 
Ebben a korosztályban még két további érmet is begyűjtöttünk, trióban ezüstérmes lett Szarvas Róza, Nagy Barbara és Yoon Seung Hee, míg csoportban Szarvas Róza, Kim Jae Ji, Nagy Barbara, Kelemen Anna, Yoon Seung Hee bronzérmet érő helyen végzett.

Az eggyel nagyobbak között, az UP3-as korosztályban sokak meglepetésére lettek bronzérmesek a mieink. De a felkészítő szakemberek jól tudják, hogy az egész éves kemény munka gyümölcs volt ez a siker.
A csapat tagjai: Dézsi Brigitta, Ruff Rebeka, Mohácsi Adél, Nemes Bori és Pesthy Babett .

UP2-ben Ésik Zsófi az előkelő ötödik helyet szerezte meg egyéniben, és trióban is ugyanezen a helyen végzett Kovács Nórival valamint Szőllősi Kűnével. Ez a hármas, kiegészülve Perényi Daniellával és Székely Borival, a csoportok között is pódiumra lépett ahol a hatodik helyen zártak.


Hirdetések