2013.09.16. | Vízilabda
Bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe a TEVA-Vasas együttese, miután az FTC elleni párharc visszavágóján magabiztos győzelmet aratott a Komjádiban.

TEVA-Vasas – Széchenyi Bank-FTC 14-10 (3-3, 3-2, 6-3, 2-2)
Komjádi uszoda, 500 néző
Vezette: dr. Marosvári, Petik

TEVA-Vasas: Barabás – Brguljan 3/1, Csapó 2, Fazekas 1, Angyal 1, Takács, dr. Steinmetz Á. 2. Csere: Sedlmayer 2, Manhercz Á. 1, Hőna 1, Német T. 1.
Vezetőedző: Földi László

FTC: Gárdonyi – Szabó 2, Bóbis, Roach 3/2, Martin 2, Swift 2, Paján 1. Csere: Kolozsi, Francsics, Major, Etédi.
Vezetőedző: Varga Zsolt

Emberelőny/gól: 12/7, illetve 14/4
Ötméteresek: 1/1, ill. 2/2
Kipontozódott: Német, illetve Paján
Kiállítás cserével végleg: Tyler

A csoportmérkőzések után a negyeddöntőben is a Ferencvárost kaptuk ellenfélül. Szentesen még alulmaradtunk velük szemben, szombaton a Népligetben 9:9-et játszottunk (igaz vezettünk 7:2-re is…), vasárnap este viszont már mi nyertünk – teljesen megérdemelten.

Mindjárt a meccs elején Steinmetz Ádám előnyből, középről talált be, de utána fordítottak a vendégek, és csak a második negyed elején sikerült visszavenni a vezetést. A szünet előtt közvetlenül kétgólosra is növelhettük volna az előnyt, ám Német Toni találatát szabálytalannak ítélték a játékvezetők.

Szerencsére ennek végül nem lett jelentősége, mert a fordulás után ellenállhatatlanul kezdtünk, gyönyörű gólokkal néggyel is mentünk. Magabiztosak voltunk, nem volt benne a levegőben, hogy a Fradi a tegnapihoz hasonlóan fel tudjon állni. Ez nem is történt meg, fiatal csapatunk ott van a Magyar Kupa fináléjában.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Jövő hétvégén Horvátországba utazik Földi László csapata, egy nemzetközi tornára, ahol szombaton a Dubrovnikkal és Splittel mérkőzünk, majd vasárnap a helyosztón a másik csoportból kapunk ellenfelet.

A negyeddöntő első mérkőzése:
Széchenyi Bank-FTC – TEVA-Vasas 9-9 (1-1, 1-6, 3-2, 4-0) 
Gólszerzőink: Csapó 4, Angyal 2, Steinmetz Á., Sedlmayer, Takács B.

















 


Hirdetések