Nagy Dániel, 2023.04.27. | Kézilabda

Több mint egy hónap után újra hazai bajnokin játszik a remek formában teljesítő csapatunk: péntek este a Gárdony-Pázmánd NKK ellen lépünk pályára az NB I/B 26. fordulójában.

NB I/B, 26. forduló

Vasas SC–Gárdony-Pázmánd NKK
április 28., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


Négy – döntőnek beillő – mérkőzés maradt hátra a női NB I/B 2022/23-as évadából, a feljutók kiléte azonban még mindig kérdéses: a tabellát jelenleg a csapatunk vezeti, ám hozzánk hasonlóan 38 ponttal áll a Kozármisleny együttese, míg a szombathelyiek mindössze eggyel lemaradva harcolnak az első két, feljutást érő hely valamelyikéért.

A vasasos lányok az elmúlt két körben magabiztos játékkal nyertek a Komárom és a Kozármisleny elleni rangadón, remek formában várják az utolsó előtti Gárdony-Pázmánd NKK elleni összecsapást, amit rendhagyó módon péntek este rendeznek a csarnokunkban.
 


A találkozó előtt Imrei Rékát kérdeztük, aki a múlt heti, Kozármisleny elleni győztes rangadóra is kitért.

„A múlt heti győzelem óriási örömöt okozott nekünk, hiszen ezzel újabb lépéssel közelebb kerültünk a célunk eléréséhez. Ám a siker mit sem ér, ha nem tudunk a folytatásban is hasonló elánnal küzdeni az előttünk álló meccseken – mondja a jobbszélsőnk. – Jó mérkőzésre számítok, hazai pályán mindig szuper érzés játszani, hiszen a szurkolóink mindig itt vannak és támogatnak minket. A gárdonyiakat jól felkészült, lendületes együttesnek tartom; bízom a két pont megszerzésében, a szurkolókat pedig várjuk sok szeretettel!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések