Jenkei Dániel, 2023.03.27. | Röplabda

Budaörsön is simán nyert a Vasas Óbuda az MTK ellen, így már csak egy győzelem kell az Extraliga-elődöntőhöz.

EXTRALIGA, NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS
MTK BUDAPEST-VASAS ÓBUDA 0:3 (-16, -17, -22)

Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok, 80 néző. Vezette: Halász T., Selega

MTK: Szabó L. 8, Garai, Asonja 14, Tatár 4, Costa 7, Berkó L. 4. Csere: Divényi (liberó), Briga 2, Varga B. Vezetőedző: Leiszt Máté

Vasas: Török 14, Papp O. 9, Bannister 10, Fricova 7, Abdulazimova 5, Skrypak 3. Csere: Juhár (liberó), Jámbor 1, Kump 1, Vezsenyi 1, Boyko 1. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos


Ma sem kellett izgulni... 

A Folyondár utcai első találkozóhoz hasonlóan a negyeddöntő második meccsét is simán nyerték a mieink az MTK ellen. A kék-fehérek csak a harmadik szettben tudtak húsz fölé jutni, de azt is behúzta a Vasas.

Mindenki lehetőséget kapott görög vezetőedzőnktől, és profi, egységes csapat benyomását sikerült ma is kelteni, a máskor kevesebbet játszók is remekül éltek a játékpercekkel.

Jöhet a csütörtöki, reményeink szerint utolsó negyeddöntős találkozó.

 

Giannis Athanasopoulos vezetőedző így értékelt a Vasas Óbuda honlapjának: - Igyekeztem ma is forgatni a csapatot, ebben a felállásban a kupadöntő óta nem játszottunk, és fontos, hogy szépen lassan újra felvegyük a ritmust. Sok mindenben tudunk még előre lépni, de örülök, hogy szép lassan minden játékosom százszázalékos állapotba kerül. Csütörtökön szeretnénk lezárni a párharcot.
 


Hirdetések