Jenkei Dániel, 2023.03.23. | Röplabda

Tükörsimán nyerte meg az Extraliga-negyeddöntő első meccsét a Vasas Óbuda az MTK ellen.

EXTRALIGA, NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
VASAS ÓBUDA-MTK BUDAPEST 3:0 (13, 14, 21)

Folyondár utca, 100 néző. Vezette: Árpás, Adler

Vasas: Fricova 10, Papp O. 9, Vezsenyi 11, Boyko 13, Abdulazimova 12, Fábián. Csere: Szalai (liberó), Bannister 1. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

MTK: Szabó L. 5, Garai 6, Asonja 13, Tatár 2, Costa 7, Berkó L. Csere: Weidemann, Divényi (liberók). Vezetőedző: Leiszt Máté


Frisss kupagyőzteshez és bajnoki címvédőhöz méltóan kezdte az Extraliga-negyeddöntőt a Vasas Óbuda, igaz, az első szettben még 12-12 is volt az állás, onnan viszont sikerült 25-13-ra behúzni a játszmát.

A folytatásban pedig már viszonylag könnyen hoztuk a szükséges további két szettet, így 1-0-ra vezetünk a három győzelemig tartó párharcban.

Giannis Athanasopoulos vezetőedző így értékelt a Vasas Óbuda honlapjának: - Voltak betegeink a kupadöntő óta, de örülök, hogy akik ma megkapták a lehetőséget a bizonyításra, éltek vele. Az MTK jó csapat, erre fel is hívtam a játékosok figyelmét, örülök, hogy a kisebb hibákat leszámítva meggyőző sikert arattunk és végig koncentráltan röplabdáztunk. Összesítésben ugyanakkor még csak 1-0 van, készülünk a hétfői második találkozóra.
 


Hirdetések