Jenkei Dániel, 2023.03.12. | Labdarúgás

Kecskeméten is kikapott a Vasas FC, amely így még messzebb került a bennmaradástól.

NB I, 23. forduló
Kecskeméti TE-Vasas FC 2-0 (0-0)

Gólszerzők: Tóth, Banó-Szabó


A riválisok közül a Fehérvár kikapott, a Honvéd viszont nyerni tudott a hétvége korábbi meccsein, így szinte csak a győzelemmel tudott volna a sereghajtó Vasas FC is kedvezőbb helyzetbe kerülni a bennmaradás szempontjából.

Érdekes az élet, vagy legalábbis a labdarúgás, hiszen ha a szezon kezdetekor mondja valaki azt, hogy Kecskeméten nem könnyű feladat a három pont begyűjtése, akkor azt azért sokan megmosolygták volna.

Ehhez képest most a hírös város csapata ott van a tabella második helyén, és bizony nem sok NB I-es ellenfél távozott innen sikerélményekkel a szezonban.

Bánatunkra a Vasas FC sem állt be a sorba vasárnap kora délután, hiszen a gól nélküli első félidő után a hazaiak a másodikban kétszer is betaláltak, így különösebb megerőltetés nélkül nyerték meg a találkozót.

A mieinken pedig nem igazán látszott, hogy az életükért küzdenének, és az is biztosan kijelenthető, hogy ilyen teljesítménnyel csak álom lehet a vonal felett maradás.

Bízni azonban addig kell, amíg matematikai esély van a cél elérésére, márpedig erről még beszélhetünk jelen helyzetben is.


Hirdetések