Jenkei Dániel, 2022.12.17. | Vízilabda

Az utolsó negyedben tette magabiztossá szentesi sikerét az A-Híd VasasPlaket.

OB I, 7. forduló
Metalcom Szentes-A-Híd VasasPlaket 8-16 (1-3, 3-4, 2-3, 2-6)

Gólszerzőink: Konarik Á. (4), Randjelovics Sz. (4), Sedlmayer T. (3), Nagajev I. (3), Sélley-Rauscher D., Zerinváry L.


Semmilyen szempontból nem utazott könnyű helyzetben Szentesre az A-Híd VasasPlaket. Mégis győzni kellett az év utolsó bajnokiján, de a siker igazán csak az utolsó negyedben vált magabiztossá, amikor is hattal terheltük meg a Vörös Viktor által felkészített hazaiak hálóját.

Addig azért döcögött sokat a gépezet, és elsősorban Konarik és Randjelovics kiemelkedően eredményes játékának köszönhetően tudtunk vezetni a lelkes szentesiek ellen.

A végére Sedlmayer és Nagajev is egyaránt három találatig jutott, így aztán nyolcgólos különbséget sikerült kialakítani, ami abszolút vállalható eredmény.

Az A-Híd VasasPlaket így hetedik meccsét is megnyerte zsinórban a bajnokságban, és az FTC-vel, valamint az OSC-vel egyetemben hibátlan bajnoki mérleggel fordul rá a 2022-es évre.

 

Szlobodan Nikics vezetőedző így értékelt honlapunknak:

- Az első három negyedben voltak gondjaink, de a hajrában sikerült egy öt-nullás rohamot produkálnunk, amivel magabiztossá vált a győzelmünk. A játékosaim jól reagáltak a Zvezda-meccs után és keményen dolgoztak az elmúlt pár napban. Fontos volt, hogy megnyerjük az év utolsó meccsét, és nehogy úgy járjunk, mint tavaly a Kaposvár ellen. Jövőre még jobbak leszünk!


Hirdetések