Nagy Dániel, 2022.12.16. | Kézilabda

Debrecenben zárja az évet a csapatunk: szombat délután a DVSC-Schaeffler U19 ellen lépnek pályára a lányok az NB I/B 13. fordulójában.

NB I/B, 13. forduló

DVSC-Schaeffler U19–Vasas SC
december 17., 14:30
Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok


Az év utolsó bajnokiját játssza csapatunk az NB I/B 13. fordulójában: a lányok a DVSC-Schaeffler U19-es együtteséhez látogatnak szombaton. A debreceni fiatalok a tabella 12. helyéről várják az összecsapást, mi pedig harmadikként: az éllovas Eszterházy SC-nál mindössze eggyel több vesztett ponttal fordulunk rá a játéknapra. Kéziseink sorozatban ötödik bajnoki győzelmüket szerezhetik meg a DVSC ellen. 
 


 

A találkozó előtt az első csapatba nyáron felkerülő, 19 éves Böhm Nikolettet kérdeztük.

„Fiatal és lendületes csapattal találkozunk, akik számos ellenfelüknek okoztak már fejfájást a szezonban – kezdi Böhm. – Remélem, hogy támadásban és védekezésben is az elmúlt meccsek formáját hozzuk majd; ha követjük a megbeszélt taktikát, és fegyelmezettek maradunk, tudjuk hozni a tőlünk elvárt eredményt.”

A játékos a saját helyzetére is kitért.

„Nagyon jól érzem magam a csapatban, teljesen beilleszkedtem a lányok közé. Egyre több lehetőséget kapok a bizonyításra, igyekszem ezekkel élni, és a legjobb formámat hozni. Sokat segít, hogy ifiben és NB II-ben is folyamatosan játszom, így meccsben vagyok. Persze a szintkülönbséget is meg kell szokni, hiszen a másodosztályban jóval nagyobb lendületű mérkőzéseken kell helytállnom, a kapusok is jobbak, így nekem is fel kell nőnöm a feladathoz.”


Hirdetések